Home / Ličnosti / Sponzoruša otkriva kakvi su bogataši kad je trebaju platiti:”Čudno se ponašaju i to …

Sponzoruša otkriva kakvi su bogataši kad je trebaju platiti:”Čudno se ponašaju i to …

AUSTRALSKA studentica koja se predstavila samo kao Samantha tvrdi da svoj studij i raskošan stil života financira isključivo tako što je sponzoruša koja tri puta mjesečno spava s direktorom IT kompanije. Za sebe tvrdi da je jako seksualna osoba, a prema njenoj priči nakon večere sa sponzorom redovito završe kod njega doma. Zbog toga ona posljednje dvije godine ne mora plaćati stanarinu (koja iznosi 300 dolara tjedno) te je dobila novi automobil, laptop i desetak skupih knjiga. Pogađate, sve financira njen “dečko”.

“Jako sam seksualna osoba, pa je preuzimanje kontrole nad mojom seksualnošću i istraživanje njenih različitih aspekata, dok istodobno zarađujem, bilo jako privlačno”, rekla je za news.com.au

Kao i brojne druge sponzoruše, i ona je sponzora našla na stranici Seeking Arrangement, na koju se logirala prije tri godine. Trenutno ima dva klijenta, s jednim se viđa već tri godine, a s drugim svega pet mjeseci. Kako kaže, ono što je naučila jest da ti muškarci baš ne vole samo plaćanje za druženje.

“Shvatila sam da postaju jako čudni kad treba platiti. Puno muškaraca sa stranice je brižno, brojni od njih žele biti mentori, žele praktične djevojke kojima će pomoći sa studiranjem”, kaže.

Samantha pak želi biti praktična pa ne pristaje na to da joj kupuju torbice i cipele. Nedavno je položila vozački ispit, a jedan od sponzora pomogao joj je pri kupnji automobila.

Druženje sa sponzorima uključuju večere, razgovore o privatnim životima te odlazak u stanove muškaraca kako bi bili fizički intimni. Jedino Samanthino pravilo jest da muškarci s kojima izlazi ne smiju biti oženjeni.

Svake godine oko 125.000 djevojaka samo iz Australije prijavljuje se na stranice za traženje sponzora kako bi otplatile studentske kredite i troškove života.

“Sponzoruše iz Australije dobivaju u prosjeku oko 2800 dolara mjesečno, što je dvostruko više nego što bi zaradile da rade pola radnog vremena”, rekao je glasnogovornik stranice Seeking Arrangement.

Index

Poslovnidnevnik

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)