Home / Ličnosti / Mislili ste da će ovom paru presuditi razlika u godinama, no odvojilo ih je nešto drugo

Mislili ste da će ovom paru presuditi razlika u godinama, no odvojilo ih je nešto drugo

U prosincu 2015. godine šoubiznisom se proširila vijest o ljubavi pjevača Liama Paynea i njegove kolegice Cheryl Cole.

UPUĆENIJI izvori tvrde kako je između njih sve spremno za prekid.

U prosincu 2015. godine šoubiznisom se proširila vijest o ljubavi pjevača Liama Paynea i njegove kolegice Cheryl Cole.

I to ne bi bilo ništa neobično da Cheryl od njega nije starija punih deset godina, no par je svima dokazao koliko se voli te kako im velika razlika u godinama nimalo ne smeta.


Prije godinu dana par je dobio i sinčića Beara, a pjevačici je dijete dugo bilo velika želja. Cheryl se povukla iz javnosti kako bi mu se u potpunosti posvetila, a Liam je na sve strane hvalio svoju dragu kao “nevjerojatnu majku u čijim je rukama naš sin potpuno siguran”.

To je izjavio zbog činjenice kako je zbog karijere te promoviranja svog novog singla For You s Ritom Orom posljednjih mjeseci često izbivao iz kuće, no upućeniji izvori tvrde kako razlog tome nisu samo poslovne obaveze nego i privatni problemi.

“To je jako tužno, učinili su sve da uspiju, no ništa ne pomaže. Konačan prekid će se sigurno dogoditi u sljedećih nekoliko tjedana”, prenosi MailOnline koji pomno prati živote slavnih Britanaca.


Preciznije rečeno, Liamove poslovne obaveze glavni su problem u njihovom odnosu, jer ga nikada nema kod kuće pa je briga o djetetu potpuno pala na 34-godišnju ljepoticu.

Britanska javnost već ju je počela žaliti zbog činjenice da nema sreće u ljubavi. Prvi brak s nogometašem Ashleyjem Coleom propao je jer ju on varao na sve strane.


U drugom braku s francuskim biznismenom Jean-Bernardom Versinijem izdržala je 19 mjeseci, a navodno je ona bila ta koja je inicirala razvod. “Cheryl je bila ta koja je prva počela shvaćati da su vrlo različiti i da žive potpuno različite živote. Funkcionirali su kao prijatelji, no nedostajalo je intimnosti”, otkrio je izvor blizak paru. Kako nisu potpisali predbračni ugovor, dotični se nakon razvoda poželio dokopati njezinog bogatstva pa joj je time zadao još jedan udarac.

Liama su tako mnogi smatrali trećom srećom, no čini se kako će na nju pjevačica još morati pričekati.

Index.hr

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)