Home / Ličnosti / CHELSEA SVE DOGOVORIO S NOVIM TRENEROM Barcelonu ruši njenom legendom

CHELSEA SVE DOGOVORIO S NOVIM TRENEROM Barcelonu ruši njenom legendom

14 GODINA proveo je u Barceloni, s kojom je kao igrač i trener osvojio sve. Sada je u završnim pregovorima s klubom koji Barcu čeka za dva tjedna u osmini finala Lige prvaka.

Katalonski Sport, kao što možete vidjeti, donosi doslovno bombastičnu naslovnicu. Ekskluzivno otkriva da je Luis Enrique sve dogovorio sa Chelseajem oko potpisa ugovora na dvije i pol godine.
Kako bi 47-godišnji Španjolac postao menadžer aktualnog prvaka Engleske i naslijedio godinu dana mlađeg Talijana, čeka se samo novo posrtanje Chelseaja i otkaz Antoniju Conteu.
To je doista pitanje dana, jer igre i rezultati Chelseaja već dulje su očajni, a klub koji je s istim trenerom i igračima prošle sezone bio uvjerljiv prvak sada ruši negativne rekorde. Conte javno žestoko kritizira igrače i djeluje potpuno pomiren s izglednim otkazom, a svlačionica mu je okrenula leđa.
S obzirom na rasulo u kojem je Chelsea, čini se da ga Barcelona lako ruši u prvoj nokaut rundi LP-a. Abramovičev klub domaćin je prvog susreta 20. veljače, a uzvrat se igra u Barceloni 14. ožujka.
Luis Enrique za Barcelonu je igrao osam godina, a nakon što je tri godine vodio B momčad, prvu je preuzeo u ljeto 2014. Za tri godine na klupi osvojio je dva uzastopna naslova prvaka Španjolske i tri kupa. Uzeo je i Ligu prvaka 2015. te klupsko SP iste godine.
Chelsea, dakle, slobodni pad u Premier League i ispadanje iz Lige prvaka protiv Barcelone želi spriječiti dovođenjem trenera s kojim je Barcelona zadnji put osvojila LP.
Index.hr

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)