Home / Vijesti / Svijet / Melania na Trumpov govor stigla na način na koji to nije učinila nijedna prva dama SAD-a dosad

Melania na Trumpov govor stigla na način na koji to nije učinila nijedna prva dama SAD-a dosad

MELANIA TRUMP sinoć je na Trumpov govor o stanju nacije u Capitol Hillu stigla odvojeno od supruga te tako prekršila dugogodišnju tradiciju, odnosno učinila nešto što dosad nije nijedna američka prva dama u povijesti.

Iz Bijele kuće su odbacili tvrdnje da se Melania odlučila na takav potez zbog bračnih problema Trumpovih te objasnili da je ona stigla u posebnom automobilu, u pratnji svojih gostiju, kako bi mogla provesti više vremena s njima.

Melania je dobila ovacije kad se pojavila u dvorani u elegantnom odijelu kuću Dior, boje bijele kave te bluzi kuće Dolce&Gabbana iste boje.

WASHINGTON, DC - JANUARY 30:  First lady Melania Trump arrives for the State of the Union address in the chamber of the U.S. House of Representatives January 30, 2018 in Washington, DC. This is the first State of the Union address given by U.S. President Donald Trump and his second joint-session address to Congress.  (Photo by Mark Wilson/Getty Images)
WASHINGTON, DC – JANUARY 30: First lady Melania Trump arrives for the State of the Union address in the chamber of the U.S. House of Representatives January 30, 2018 in Washington, DC. This is the first State of the Union address given by U.S. President Donald Trump and his second joint-session address to Congress. (Photo by Mark Wilson/Getty Images)

Smjestila se tek minutu prije nego što je Trump započeo s govorom, piše CNN. Sjedila je okružena dvojicom od ukupno 15 svojih gostiju, policajcem Ryanom Holetsom te 12-godišnjim dječakom Prestonom Sharpom koji su bili dio, kako je ranije objasnila, “časne skupine heroja i preživjelih”. Holets je usvojio dijete majke ovisne o drogama, a Sharp je organizirao polaganje 40.000 zastava i cvijeća na grobove vojnika.

U Bijelu kuću su se Melania i Donald vratili zajedno, u službenoj limuzini, a to je bio i prvi put da su viđeni zajedno od Nove godine. Inače, Melania se ove godine skoro pa i nije pojavljivala u javnosti, a američka javnost tvrdila je da je razlog tome istup porno zvijezde Stormy Daniels koja tvrdi da je imala aferu s Trumpom 2006. godine, netom nakon što je Melania rodila sina Barrona.

 Index.hr

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)