Home / Ličnosti / (VIDEO) VRHUNSKA ENERGIJA NA SCENI! Makedonci poludjeli za Anom Nikolić i Rastom!

(VIDEO) VRHUNSKA ENERGIJA NA SCENI! Makedonci poludjeli za Anom Nikolić i Rastom!

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta oduševili su danas Skoplje iako tek 16. februara imaju koncert u tamošnjoj Vip Areni „Boris Trajkovski“

 U jednom makedonskom šoping centru srpske zvezde su se družile sa svojim fanovima i napravile pravu pometnju. Više stotina njihovih obožavalaca je želelo da se fotografiše sa Anom i Rastom, da uzme autogram ili CD, pa je zbog toga nastao pravi stampedo.

Reper je u jednom momentu pitao publiku da li želi da čuje samo delić onoga što će im izvesti na koncertu, a zatim su on i Ana horski sa fanovima izveli njihov mega hit „Slučajno“, ali i još nekoliko pesama sa pevačicinog poslednjeg albuma „Labilna“.

Ako je suditi po atmosferi sa večerašnjeg druženja makedonsku publiku na koncertu očekuje pravi spektakl, čemu se Ana posebno raduje:

– Oduševila sam se kada sam videla kako su nas dočekali u Makedoniji. Osetila sam posebnu emociju i zaista sam presrećna. Jedva čekam da osvane taj tan kada ću zapevati pred nekoliko hiljada Makedonaca. Ovo veče ću dugo pamtiti, a obećavam da ću i ja njima napraviti noć za pamćenje tog 16. februara – rekla je Ana.

Pogledajte i sami:

https://youtu.be/fUXH4OHBbSQ?t=26

https://youtu.be/KneOIVgrKPE?t=103

Informer

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)