Home / Vijesti / Svijet / Muškarac u Indiji poginuo nakon što ga je usisao aparat za magnetsku rezonancu

Muškarac u Indiji poginuo nakon što ga je usisao aparat za magnetsku rezonancu

32-GODIŠNJI muškarac u Indiji poginuo je u bizarnoj nesreći s aparatom za magnetsku rezonancu u bolnici u Mumbaiju.
Rajesh Maru poginuo je kada su on i njegov šogor Harish Gopal Sonkhi odveli bolesnu punicu u bolnicu, u 19:30 po lokalnom vremenu u subotu, javlja Hindustan Times. Pacijentica je bila na nosilima, a Maru i Sonkhi su ušli u prostoriju za MR noseći cilindar s kisikom na zahtjev liječnika.
Iako su im liječnici rekli da aparat za MR nije uključen, to očito nije bila istina jer je u jednom trenutku aparat odjednom povukao željezni cilindar za kisik u tunel u koji ulazi pacijent, zaglavivši Maruovu ruku zajedno s cilindrom.
Bolničar uvjeravao rodbinu da je aparat za MR isključen
Maru je prvo ostao bez prstiju dok su ga bolničar i šogor pokušavali osloboditi. “Cijev cilindra s kisikom odvojila se od cilindra i počeo je propuštati. Maru je udahnuo ogromnu količinu kisika zbog čega je pao u nesvijest”, rekao je viši policijski inspektor Savalaram Agavane.
Maru je hitno odveden na jedinicu za intenzivnu skrb, ali unatoč liječničkim naporima preminuo je nekoliko sati kasnije. Policija provodi istragu na temelju prijave koju je podnio Sonkhi. Policija krivcima drži bolničko osoblje, uključujući čistačicu, zbog toga što je aparat za MR ostao uključen u prisutnosti metalnih objekata.
“Utvrđujemo točan slijed događaja koji je doveo do incidenta”, dodao je Agavane. Glasnogovornik policije Deepak Deoraj uskoro nakon toga priopćio je za AFP da su liječnik i drugi član osoblja uhićeni zbog “uzrokovanja smrti iz nehaja”.
“Pitao sam bolničara triput o aparatu, ali me ismijao, govoreći kako on zna svoj posao vrlo dobro i da mu ja ne trebam govoriti o tome”, rekao je rođak preminulog Priyanka Solanki, koji je također bio u bolnici u vrijeme tragičnog incidenta.
ovo je veliki broj nesretnih okolnosti koje su sve vodile Marua u smrt.Jednostavno se sve posložilo da on jadan nestane sa lica zemlje.
Index

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)