Home / After Work / NAJBOLJI TRENUCI S GRAMMYJA Lady GaGa u golemom jajetu na crvenom tepihu, J.Lo haljinom srušila internet prije Kim

NAJBOLJI TRENUCI S GRAMMYJA Lady GaGa u golemom jajetu na crvenom tepihu, J.Lo haljinom srušila internet prije Kim

Dodjela američkih glazbenih nagrada Grammy uvijek je spektakl, a zvijezde se potrude da nas iznenade na sve moguće načine. I dok neki osvoje puno kipića koje nose doma, neki pažnju zaokupljaju spektakularnim nastupima ili outfitima. Evo pregleda nekih od najboljih trenutaka s Grammyja koji će vas ufurati u ovogodišnju dodjelu.

Jennifer Lopez i haljina (2000.)

Reuters

Reuters

Kad se J.Lo pojavila na crvenom tepihu, čuli su se samo zvukovi fotoaparata. Dotad neviđeni dekolte šokirao je sve okupljene, a iako je internet tad tek bio u začecima, ona ga je sasvim sigurno srušila, i to prije Kim K. – a i bez skidanja. Recimo. Versace haljina ušla je u povijest.

Kanye skoro izvodi Kanyea s Beckom (2015.)

Kad je Beck osvojio nagradu za najbolji album, Kanye West odlučio se našaliti i pohrlio je na pozornicu. Svi su mislili da će ponovno “izvesti Kanyea”, odnosno prekinuti Becka kao što je to učinio Taylor Swift na dodjeli Video MTV nagrada kako bi rekao: “Dopustit ću ti da završiš, ali Beyonce ima jedan od najboljih video svih vremena.” Kanye je ipak odustao, a Beck je bio prilično razočaran.

Adele se ispričava Beyonce (2017.)

Kad je Britanka prošle godine osvojila nagradu za najbolji album čak je i ona bila šokirana. Svi su očekivali pobjedu Beyonce i njezinog “Lemonade”. Adele je u svom govoru počela plakati i govoriti kako je Beyonce trebala dobiti Grammy, koliko je “Lemonade” genijalan album i kako ju obožava. Usput je i slomila Grammy na pola, a uspjela rasplakati i samu Queen B.

Lady GaGa stiže u jajetu (2011.)

Reuters

Reuters

Na nosilima su je na crvenom tepihu teglili njezini plesači (robovi?), a iz golemog jajeta Lady GaGa izašla je tek na pozornici. Bilo je to vrijeme “Born This Way”, a njezin je crveni tepih jedan od najzapamćenijih.

Nicki Minaj, kardinal i egzorcizam (2012.)

Reuters

Reuters

Reperica je na crveni tepih stigla zaogrnuta dugačkim crvenim plaštom, a pod ruku je vodila tipa koji je bio obučen kao kardinal. Izvodila je pjesmu “Roman Holiday”, a nastup je bio osmišljen kao ceremonija egzorcizma. Oko nje su plesali redovnici, scenografija je bila postavljena tako da izgleda kao katolička crkva… Naljutila je neke katoličke udruge koje su kasnije prosvjedovale protiv nje.

Eminem i Elton John drže se za ruke i pjevaju (2001.)

Nakon što su ga optuživali za homofobiju, Eminem je šokirao sve kad je na Grammyjima 2000. svoju pjesmu “Stan” izveo s Eltonom Johnom, koji je otvoreni homoseksualac već desetljećima. Elton je htio pokazati kako su sulude optužbe protiv Eminema, a otad su njih dvojica bliski prijatelji. Glazba stvarno briše sve granice.

Adele odaje počast Georgeu Michaelu (2017.)

Pjevač je preminuo dva mjeseca prije dodjele, a Adele je pjevala “Fast Love” njemu u čast. No, krivo je počela i usred svega zaustavila pjevanje i tražila da se krene ispočetka.
“Ne mogu mu ovo učiniti”, rekla je kroz suze, zaradila pljesak i izvela pjesmu savršeno.

Pharrell Williams i njegov šešir (2014.)

S crvenog tepiha ravno u meme – Pharrell i njegov nakaradni smeđi šešir ušli su u legendu 2014. Glazbenik je zbunio sve svojim modnim dodatkom o kojem su svi pričali, a vjerojatno još nisu stali. Otad ga je nosio više puta, a postao je jedan od omiljenih “kostima” na Halloweenu.

Milli Vanilli ostaju bez Grammyja (1990.)

Proglašeni su najboljim novim umjetnicima, a onda se otkrilo kako su cijelo vrijeme pjevali na playback. Nijedan od članova dvojca nije otpjevao nijednu notu na njihovom hitu “Girl You Know It's True”, zbog čega su im oduzeli kipiće.

M.I.A. nastupa na dan svog termina (2009.)

Reuters

Reuters

Doslovno, taj dan je trebala roditi, ali britanska reperica pojavila se na pozornici te s Jay Z-jem izvela “Hackney Weekend”, “Paper Planes” i “Bad Girls”. Jedan od legendarnih nastupa.

Queen Latifah vjenčala 33 para, hetero i homoseksualnih (2014.)

Prije Grammyja reperica Queen Latifah dobila je dopuštenje baptističke crkve da može izvoditi ceremonije vjenčanja, a onda je za vrijeme nastupa Macklemorea&Lewisa i Madonne to i učinila. Čak 33 hetero i homoseksualna para ušli su u brak te večeri.

100posto.hr

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)