Home / Nekategorisano / MILICA TODOROVIĆ U VELIKOM FINANSIJSKOM PROBLEMU !!

MILICA TODOROVIĆ U VELIKOM FINANSIJSKOM PROBLEMU !!

Milica Todorović kaže da je tekstopisci i kompozitori “deru” za pjesme!

Pjevačica priznaje da se zbog toga ponekad osjeća kao “ovca za šišanje”, baš kao i druge njene kolege koje basnoslovno plaćaju numere. S druge strane, Milica je svjesna da u jedan hit mora da se uloži dosta novca.

– Cijene pjesama su poslednjih godina baš drastično skočile. Ljudi me pitaju da li je moguće da se pjesma plaća pet-šest hiljada evra, a nažalost, cijene su i duplo veće! Ali dobro, sve dok ima ovaca za šišanje, što da ne… Moram da priznam da sam i ja u toj grupi i da kupujem takve pjesme – priča Milica za Informer i dodaje:

– Znate kako kažu moje kolege: za dobru pjesmu i onu koja će postati hit vrijedi dati i poslednji dinar. Samo, postoji jedan problem, niko ne može da ti garantuje uspjeh pjesme.

Pjevačica ističe da je skok cijena kod autora doprinjeo tome da i pjevači više zarađuju na tezgama.

– Dobra stvar u cijeloj priči je što su uporedo sa njihovim podizanjem cijene i pjevačima honorari išli naviše. Vjerovatno ne svima, shodno popularnosti. Ako me neko pita da li je puno dati nekoliko hiljada evra za jednu pjesmu, reći ću da jeste. Ali sa druge strane, to je naše oruđe za rad i zahvaljujući njemu i mi lijepo živimo – kaže Todorovićeva.

Pobjednica druge sezone “Zvezda Granda” ima običaj da unaprijed kupi pjesme, pa ih posle nikada ne snimi…

– Odem da čujem neku pjesmu i svidi mi se na prvo slušanje. I umjesto da sačekam malo, da me prođe taj prvi utisak i da trezveno razmislim, ja sam se nekoliko puta zaletila i odmah ih kupila. Onda dođem kući i, što češće preslušavam numere, manje mi se sviđaju. Tako trenutno u fioci kod kuće imam devet ili deset pjesama koje sam platila, a nikad ih neću objaviti – rekla nam je Milica.

Ona nije htjela direktno da prizna koliko je tačno onda para do sada bacila na pjesme.

– Smatram da je zaista neumjesno da pričam o novcu, ali ako se vratimo na početak razgovora i sjetimo se koliko koštaju pjesme, a ja imam desetak od kojih nemam ništa, računica je jasna. Proćerdala sam neki sladak stančić u Beogradu, ali šta da se radi – zaključuje Todorovićeva.

Izvor: pulsonline.rs

Komentari

komentari

Check Also

RACIJA U NJEMAČKOJ -UHVAĆENI NEPRIJAVLJENI RADNICI IZ BIH I SRBIJE

Nakon opsežne akcije krajem ožujka, kada su pripadnici njemačke Carine otkrili 22 radnika iz BiH …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)