Home / After Work / OVO SE DO SAD NIJE DESILO NA ESTRADI: POGLEDAJTE ŠTA JE FOLK PJEVAČICA URADILA PRED GOSTIMA PA DOBILA 500 EURA…

OVO SE DO SAD NIJE DESILO NA ESTRADI: POGLEDAJTE ŠTA JE FOLK PJEVAČICA URADILA PRED GOSTIMA PA DOBILA 500 EURA…

Pjevačica Jana Todorović se nikada nije žalila na finansijsku krizu. Ona uglavnom pjeva u dijaspori, a od bakšiša zaradi i nečiju prosječnu mjesečnu platu.

U videu koji na sajtu Jutjub ima preko 340.000 pregleda Jana pjeva svoj hit “Kući, kući“, a izvijesna gospođe joj daje bakšiš od 500 eura. Pevačica joj se učtivo nasmijala i nastavila sa pjesmom, a ubrzo je uslijedio i drugi bakšiš.

Pitanje je da li je ovo moralno. Sjetimo se samo koliko je dnevnica radnicima na građevini?

POGLEDAJTE VIDEO YOUTUBE:

Dragana Todorović, folk pevačica poznata pod nadimkom Jana je rođena 15.03.1974 godine u Prištini. 1997. godine se seli za Minhen gde trenutno živi sa svojim suprugom Ivanom Todorovićem koji je vlasnik “VIP produkcije”. 1998. godine je izdala prvi album za ZAM pod nazivom “Sokolica”.

Godinu dana kasnije izdaje drugi album za Grand produkciju “Prolaznica”, a svake naredne godine izdaje po jedan novi album “Ostavi mi drugove” 2000 godine, “Prevare do prevare” 2001, “Nek sama večera” 2002. Od decembra 2003. godine počinje saradnju sa VIP produkcijom, čiji je vlasnik njen suprug i izdaje još 3 albuma. 2011. godine izdaje najnoviji album za Grand produkciju. 02.11.2006 godine u Las Vegasu je rodila ćerku kojoj je dala ime Kristina Džulijen Todorović.

DV

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)