Home / Ličnosti / NEVIĐENO -Izvadio svoja rebra da može zakopčati sako, a onda ih je u teglici donio u TV emisiju

NEVIĐENO -Izvadio svoja rebra da može zakopčati sako, a onda ih je u teglici donio u TV emisiju

RODRIGO ALVES poznat je kao “ljudski Ken”, nakon što je nizom plastičnih operacija svoj izgled promijenio do neprepoznatljivosti kako bi što više sličio popularnoj plastičnoj lutki. Konkretno, pod nož je išao čak 60 puta i ukupno je potrošio više od 500 tisuća funti.

Posljednjom operacijom u nizu izvadio je četiri rebra i to zato kako bi – mogao zakopčati sako.

“Posjetio sam tri različita kirurga, u Europi i Americi, odabrao najboljeg i sad sam vrlo zadovoljan. Htio sam zapravo izvaditi šest, a ne samo četiri rebra, ali rečeno mi je da to nije moguće”, rekao je u emisiji This Morning Alves. I gledatelje i voditelje je prilično šokirao jer je izvađena rebra donio sa sobom, u teglici.

“Volim se izražavati kroz odjeću. Svi moji sakoi morali su biti prekrajani jer mi nijedan nije dobro stajao. Izvadio sam rebra kako ne bih svaki put morao nositi nov sako krojaču ili pak zadržavati dah dok ga zakopčavam. Da, operacija nije bila baš bezopasna, ali izvadili su mi 11. i 12. rebro, a ona i onako nemaju neku preveliku svrhu”, tvrdi “Ken”.

Ipak, za očekivati je da izvađena rebra Alvesovom tijelu ipak pomalo nedostaju, jer trenutno mora nositi steznik ispod odjeće kao dodatnu potporu kralježnici.

Index

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)