Home / Vijesti / Svijet / Uhićen muškarac koji je nazvao CNN i zaprijetio: “Vi ste lažne vijesti, sve ću vas pobiti”

Uhićen muškarac koji je nazvao CNN i zaprijetio: “Vi ste lažne vijesti, sve ću vas pobiti”

MUŠKARAC iz savezne američke države Michigan uhićen je nakon što je nazvao CNN i zaprijetio da će upucati i pobiti sve zaposlenike CNN-a u njihovom sjedištu u Atlanti zbog “lažnih vijesti”.
Kako javlja lokalna TV postaja WGCL-TV, neidentificirani muškarac nazvao je CNN čak 22 puta prije otprilike tjedan dana, što je potaklo FBI na otvaranje istrage.
“Lažne vijesti, dolazim vas sve pobiti”, rekao je muškarac operateru CNN-a, prema sudskim dokumentima. Nakon toga je nazvao opet i rekao: “Ja sam pametniji od vas. Moćniji od vas. Imam više pušaka od vas. Više ljudi. Vaš tim će biti izrešetan u roku od nekoliko sati.”
“Dolazim u Georgiju upravo sada i idem u sjedište CNN-a da vas sve jebeno izrešetam”, nastavio je prijetiti novinarima. FBI je uspješno locirao izvor poziva i uhitio muškarca zbog prijetnji ubojstvom.
Trump nedavno podijelio “nagrade za lažne vijesti”
Iako se u ovom trenutku ne može sa sigurnošću znati što je potaklo nepoznatog Amerikanca na ovakav neviđeni ispad mržnje prema medijima, osoba koja se najviše istaknula nesmiljenim verbalnim napadima i demoniziranjem “lažnih” vijesti i medija upravo je predsjednik SAD-a Donald Trump.
Štoviše, Trump je nedavno objavio i svoje “nagrade za lažne vijesti”, odnosno popis novinskih i televizijskih vijesti o njemu ili njegovoj administraciji koje su se pokazale pogrešnima – barem prema njegovoj tvrdnji. Naravno, među njima je bio i CNN.
Osim toga, Trump je nedavno ritvitao i GIF na kojem se hrva s čovjekom na čiju glavu je montiran logo CNN-a, kao i sliku njega kako sjedi s prekriženim nogama, dok mu se na potplatu cipele vidi krvavi logo CNN-a u obličju zgažene bube, s natpisom “pobjeđujem” iznad njega.

The Stock Market is setting record after record and unemployment is at a 17 year low. So many things accomplished by the Trump Administration, perhaps more than any other President in first year. Sadly, will never be reported correctly by the Fake News Media!

 Novinari i političari su kritizirali Trumpove napade na medije, tvrdeći da bi ono moglo dovesti i do fizičkog nasilja protiv novinara. Posljednji slučaj izgleda da to samo potvrđuje.
 Index
Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)