Home / After Work / REMONT U REALU Odlaze i Ronaldo i Bale i Benzema, stvaraju se Galacticosi na krilima Neymara

REMONT U REALU Odlaze i Ronaldo i Bale i Benzema, stvaraju se Galacticosi na krilima Neymara

FLORENTINO PEREZ kreće u stvaranje novih Galacticosa, nakon što je shvatio da napad predvođen Cristianom Ronaldo, Garethom Baleom i Karimom Benzemom više ne funkcionira, piše Realu blizak madridski list Marca.
Real želi stvoriti najjači napad na svijetu i za to je spreman prodati cijeli BBC – i Ronalda i Balea i Benzemu. Prošlog ljeta klub su napustili ofenzivci James Rodriguez, Alvaro Morata i Mariano Diaz, a sada se spremaju novi odlasci.
Novac zarađenom njihovom prodajom Real je spreman uložiti u stvaranje najmoćnijeg napada. Vođa nove momčadi trebao bi biti Neymar kojeg je Real prošlog ljeta pokušao oteti Barceloni, ali nije uspio. Sada ga mora dovesti iz PSG-a.
Uz njega Real želi dovesti i nekog s ovog popisa: Robert Lewandowski (Bayern), Eden Hazard (Chelsea), Harry Kane (Tottenham) i Mauro Icardi (Inter). Hazard je prvi na listi želja nakon Neymara, a Lewandowski prva opcija za devetku.
To bi bio treći put u Perezovoj eri da se stvaraju Galacticosi. Prvo je okupio Ronalda, Luisa Figa, Zinedinea Zidanea i Davida Beckhama, a onda u povratku u klub i Kaku, Cristiana i Benzemu.
Indexsport/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)