Home / Vijesti / Regija / SAHRANJEN MONSTRUM IZ RAKOVICE: Pored njegovog groba stoji..

SAHRANJEN MONSTRUM IZ RAKOVICE: Pored njegovog groba stoji..

Porodica Marka Nikolića posle njegove smrti nije željela da daje izjave za medije.

Marko Nikolić (43), monstrum iz Rakovice koji je ubio bivšu djevojku Maju Đorđević (38) i sina Mihaila (4), pa presudio i sebi u pritvoru Okružnog zatvora, sahranjen je u petak u tajnosti na Centralnom groblju u Beogradu.

Na grobnici od crnog mermera ništa nije uklesano, a Markovo ime stoji na krstu naslonjenom na porodičnu grobnicu. Na ploči je samo jedan vijenac od članova njegove najuže porodice s lentom na kojoj piše: “Ostao si zauvek u našim srcima! Mama, tata i brat”, piše Informer.

– Porodica je željela da se sve obavi diskretno i to su zatražili i od uprave groblja. Nije napravljena smrtovnica, niti je javno objavljen datum i mjesto sahrane. Nisu želeli nikoga na sprovodu – kaže izvor blizak porodici Nikolić.

ZATVORENIK IZ CZ JE OTKRIO SVE O MONSTRUMU IZ RAKOVICE: Jedan dečko ga je pitao kako je mogao da ubije svoje dijete! TO JE BIO OKIDAČ !

Nikolić je polomio ogledalo u kupatilu ćelije, a onda je krenuo u krvavi pohod. Isekao se po vratu, a zatim je izašao i napao jednog od cimera, kojeg je ubo dvaput u leđa. Posle toga je nastavio da kasapi sebe, a zakačio je i glavnu arteriju. Spasa mu nije bilo.

On je uhapšen 12. jula 2017. godine nakon što je zadavio sina, pa nožem iskasapio bivšu ženu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici. Monstrum je Mihaila davio na groblju, a potom ga odnio ispred socijalnog, bacio pred majčine noge, pa nasrnuo na ženu.

U pritvoru je bio pet i po meseci,  Marko je stalno govorio da ne može da prežali što je ubio sina. Kad god bi ga pomenuo, suze bi mu krenule. Budio se noću, plakao za djetetom, šetao gore-dole po ćeliji – ispričao je Nikolićev cimer Milovan Stevanović.

(Espreso.rs)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)