Home / Vijesti / BiH / Republika Srpska dobila “pasoše”, prvi podijeljeni u Banjaluci

Republika Srpska dobila “pasoše”, prvi podijeljeni u Banjaluci

Mladi socijaldemokrati RS danas su na Trgu Krajine u Banjaluci dijelili pasoše Republike Srpske, kojima su željeli da skrenu pažnju na turističke potencijale ovog entiteta.

 U pasošu, koji je predstavljen kao jedan vrsta turističke brošure, predstavljena su mjesta poput Mrakovice, Sutjeske, Bardače i sličnih destinacija koje vrijedi posjetiti u RS.

Predsjendnik Mladih SNSD-a Denis Šulić naveo je da pasoši koje su danas podjelili predstavljaju svojevrsnu brošuru o turističkim potencijalima RS.

“Danas smo započeli akciju u kojoj ćemo povodom Dana Republike građanima Republike Srpske podijeliti  pet hiljada pasoša Republike Srpske. Pasoš Republike Srpske je promotivna brošura koju smo kreirali sa ciljem promocije turističkih potencijala naše Republike. U ovom pasošu se nalaze opšti podaci o Republici Srpskoj, 12 najvećih  turističkih potencijala, spisak opština i gradova Srpske, a postoji i dio u kome će vlasnik pasoša da upiše svoje podatke i podatke o svojim putovanjima”, rekao je Šulić.

“Tokom ovih praznika primjetili smo da veliki broj naših građana turistički odlazi u Srbiju, Hrvatsku i druge zemlje, a da nisu dovoljno upoznati sa našim potencijalima. Mislimo da ćemo na ovako na najbolji mogući način ispromovisati turističke potencijale Republike Srpske i bar malo pomoći domaćoj privredi”, nagflasio je Šulić.

buka

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)