Home / Ličnosti / ĐOKOVIĆU VISI AUSTRALIJAN OPEN!? Novak zbog povrede propušta turnir u Dohi!

ĐOKOVIĆU VISI AUSTRALIJAN OPEN!? Novak zbog povrede propušta turnir u Dohi!

Najbolji srpski teniser Novak Đokovic prinuđen je da odustane od turnira u Dohi, koji počinje 1. januara 2018. godine, s obzirom na to da i dalje oseća bolove u laktu

Novak je najprije u posljednji čas otkazao učešće na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, a sada je saopštio da neće igrati ni u Dohi, gde je prošle godine podigao pobjednički pehar.

– Situacija sa laktom, nažalost, nije se promijenila u odnosu na juče. I dalje osjećam bol. Zato sam prinuđen da odustanem od takmičenja na ATP turniru u Dohi, koji je prošle godine proglašen za najbolji turnir iz serije 250 – rekao je Novak i dodao:

– Žao mi je što neću biti u prilici da igram pred svojim navijačima u Kataru, odakle imam lijepe uspomene. Pamtim mnoge mečeve, poput finala prošle godine protiv Endija Mareja. Atmosfera na stadionu je odlična, a organizacija je na najvišem nivou. Sve će mi to nedostajati – istakao je srpski teniser.

On je objasnio i da je po preporuci ljekara odlučio da odustane od turnira u Dohi.

 Međutim, poslije detaljnih konsultacija sa ljekarima, odlučili smo da je najbolje da nastavim sa terapijama i tretmanima lakta. Tek kada budem 100 odsto spreman da igram u punom intenzitetu, moći ću da krenem sa turnirima. Nadam se da će to uskoro da se dogodi. Želio bih i da se zahvalim svima na strpljenju i razumijevanju – zaključio je Đoković.

Kako sada stoje stvari, i nastup na prvog grend slemu u sezoni, Australijan openu, koji počinje 15 januara, je pod znakom pitanja.

Đokoviću je lakat u zavoju!
Đokoviću je lakat u zavoju!

 

 

 

 

 

 

POSLOVNIDNEVNIK.BA

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)