Home / After Work / Angelina Jolie otkrila trenutak koji je bio koban za brak s Bradom

Angelina Jolie otkrila trenutak koji je bio koban za brak s Bradom

Svi se još dobro sjećamo trenutka kada su Angelina Jolie i Brad Pitt započeli svoju ljubavnu vezu, unatoč činjenici da je dotični tada još bio u braku s holivudskom miljenicom Jennifer Aniston.


JEDNA ju je odluka skupo koštala, prema vlastitom priznanju.
Svi se još dobro sjećamo trenutka kada su Angelina Jolie i Brad Pitt započeli svoju ljubavnu vezu, unatoč činjenici da je dotični tada još bio u braku s holivudskom miljenicom Jennifer Aniston koja nije imala pojma što se događa na setu filma Gospodin i gospođa Smith na kojem su se preljubnici i upoznali.
Ubrzo nakon toga, Brad predaje papir za razvod, Jennifer se slama srce, a Angelina dobiva epitet razaračice brakova. 12 godina kasnije, Brangelina se također raspada, nakon samo dvije godine braka i šestero djece, od čega troje biološke.
Javnost je odmah počela šuškati o Bradovim problemima s alkoholom, agresivnošću prema Angelini i djeci te višestrukoj nevjeri, a dok je glumac izgledao sve lošije, Angelina je blistala. A u nedavnom radijskom intervjuu samozatajna glumica napokon je progovorila o kobnom trenutku za njihov brak.
“Pokušala sam još 2015. spasiti brak, no moj se potez pokazao neuspješnim. Radilo se o pisanju scenarija i snimanju zajedničkog filma By The Sea koji se vrti oko dvoje ljudi koji pokušavaju spasiti svoj brak. Mislila sam da je to bio dobar način da uspostavimo bolju komunikaciju. Upoznali smo se kad smo zajedno glumili u filmu, pa sam mislila da će nam to i sada pomoći, ali to vrijeme nam je bilo jako teško. Ta težina koja se stvorila između nas nastavila se i dalje”, iskreno je priznala glumica te nastavila:
“Film nije uspio riješiti naše probleme, ali smo ipak nešto bolje komunicirali i rekli smo jedno dugom što smo imali za reći”, što je očito bilo “zbogom”.
INDEX
POSLOVNIDNEVNIK.BA

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)