Home / Vijesti / Regija / ŽELJKO MITROVIĆ prisustvovao snimanju HIT SERIJE “ŠIFRA DESPOT”: U 2018. godini ćemo snimiti do 150 sati igranog programa!

ŽELJKO MITROVIĆ prisustvovao snimanju HIT SERIJE “ŠIFRA DESPOT”: U 2018. godini ćemo snimiti do 150 sati igranog programa!

Premijerno emitovanje TV serije “Šifra Despot” planirano je za februar 2018. godine na Televiziji Pink.

Snimanje serije “Šifra Despot”, koja će osvajati milionski auditorijum širom regiona, uveliko je u toku, a setu je prisustvovao i Željko Mitrović, vlasnik i direktor “Pink International Company”. Serija “Šifra Despot” će se od februara 2018. godine emitovati na kanalu Televizije Pink, što je bio i glavni povod posete Željka Mitrovića snimanju. A za “Nacionalni Dnevnik” on je rekao da je ovo prilika da podseti da je Pink pre osam, devet i deset godina bio praktično lider u proizvodnji igranih programa, i u ovom trenutku poseduje preko 1.100 sati serijskog programa i preko 100 filmova koje ima u vlasništvu.

 Bila je pauza od sedam godina zbog svih mogućih uslova koji su bili tržišno veoma loši, sada kada je situacija značajno bolja, kada smo se stabilizovali u potpunosti, jedan od strateških pravaca i ciljeva je nastavak produkcije igranih programa.Tako da je plan da već u 2018. godini snimimo između 100 i 150 sati igranog programa, u 2019. oko 200, a da u 2020. pokušamo da snimimo čak 250, što bi značilo da bismo svakog radnog dana imali jednu seriju nekog od igranih programa – izjavio je Mitrović u “Nacionalnom Dnevniku” Televizije Pink.

Autor: Promo

Ova serija delo je scenariste i autora najgledanijeg igranog, televizijskog, serijskog programa na medijskom prostoru Srbije i bivše Jugoslavije – Radoša Bajića. Tvorac kultne serije “Selo gori, a baba se češlja”, kao i ništa manje uspešnih ostvarenja: filma “Led”, i serije “Ravna gora”, kao i projekata: “Na putu za Katangu”, “Treća Sreća”, “Selo gori..i tako”, “Braća po Babine linije” i mnogih drugih, predstaviće novi serijal “Šifra Despot” u kom je okupio eminentnu glumačku ekipu.

Autor: E-stock/Stefan Filipović

Serija, čije je snimanje počelo 20. septembra, snima se najsavremenijom tehnikom “ARI ALEXA” tokom 165 snimajućih dana, na lokacijama u Beogradu, Smederevskoj Palanaci, Vrnjačkoj Banji, u Irigu, Šapcu i mnogim drugim gradovima i selima širom Srbije.

Za potrebe realizacije serije “Šifra Despot” angažovani su provereni autori, umetnički saradnici, filmski radnici i eksperti za proizvodnju, obradu i montažu serijskog TV programa.

Za sektor režije, po pozivu autora Radoša Bajića, pored njega biće zadužen i naš istaknuti filmski i televizijski stvaralac Dejan Zečević, autor mnogih uspešnih serija, filmskih i ostvarenja. Pomoćnik režije je Ivan Zacero, a saradnici na scenariju su dramaturg Maja Todorović i reditelj Milan Konjević.

“Šifra Despot” je ambiciozna televizijska serija od 60 epizoda, u ukupnom trajanju od preko 2.400 minuta, čije će prikazivanje početi u februaru 2018. godine, premijerno u udarnom terminu na programima Televizije Pink i u celom regionu.

izvor/ Pink.rs,/

POSLOVNIDNEVNIK.BA

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)