Home / Ličnosti / Jadranka Kosor o Draganu Čoviću: Dodik o ratnom zločincu Mladiću kaže da je heroj, a Čović o Dodiku da je dobar čovjek!

Jadranka Kosor o Draganu Čoviću: Dodik o ratnom zločincu Mladiću kaže da je heroj, a Čović o Dodiku da je dobar čovjek!

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović gostujući u emisiji Nedjeljom u dva rekao je kako je Bosna i Hercegovina njegova domovina

Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor oglasila se jučer nakon intervjua predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Dragana Čovića u emisiji Nedjeljom u 2 na HRT-u.

“Dodik o ratnom zločincu Mladiću kaže da je heroj a Čović o Dodiku da je bolji čovjek no što ga mediji prikazuju. Za ovaj dan je previše”, napisala je Kosor na Twitteru.

Dodik o ratnom zločincu Mladiću kaže da je heroj a Čović o Dodiku da je bolji čovjek no što ga mediji prikazuju. Za ovaj dan je previše.

— Jadranka Kosor (@_Jadranka_Kosor) December 17, 2017

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović gostujući u emisiji Nedjeljom u dva rekao je kako je Bosna i Hercegovina njegova domovina.

Živim u Bosni i Hercegovini i ondje ću vjerojatno i okončati svoj život. BiH je mjesto gdje bi se moglo živjeti po mjeri čovjeka i ostvariti sve svoje ambicije posebno kada se jednog dana pridruži europskoj obitelji, istaknuo je.

https://youtu.be/KBZNDKH1T1I?t=1225

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)