Home / Vijesti / BiH / ZIMZOGRAD SLAVI PETI ROĐENDAN UZ ZVIJEZDE ZA SVE GENERACIJE

ZIMZOGRAD SLAVI PETI ROĐENDAN UZ ZVIJEZDE ZA SVE GENERACIJE

Manifestacija Zimzograd održava se peti put u Banjaluci, a u organizaciji agencije MINT i Turističke organizacije Banja Luka (TOBL). Svoja vrata otvara 01.12.2017.godine u 18 časova sa tradicionalnim svečanim dolaskom Deda Mraza i uz muzički nastup benda The Babe Barbarella.



Milena Mijatović, direktorica agencije MINT i organizator Zimzograda, rekla je da peti Zimzograd ima nesebičnu podršku posjetilaca, partnera i pokrovitelja na ovom projektu.

 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



„Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što danas mogu da kažem da smo uspjeli realizovati projekat Zimzograd koji je od svog nastanka pa do danas bio i ostao finansijski samoodrživ. Rasli smo i razvijali se uz podršku komercijalnih sponzora i izlagača, i dokaz smo da neka javno privatna partnerstva mogu opstati i bez budžetskog novca. Posebno želim da se zahvalim našim izlagačima kao i kompanijama Coca Cola, Nektar, M:tel i Tropic, jer su prepoznali značaj ove manifestacije“, navela je Mijatovićeva.

Prateći trendove nove generacije u ovogodišnjem Zimzogradu novost je Fanta Meet-up, koji će ugostiti najveće tinejdžerske YouTube zvijezde na Balkanu.

„Zahvaljujući zaokretu ka novim generacijama i regiji putem online kanala i društvenih mreža, ostvarili smo preko 1.5 miliona impresija i pregleda za video zapise o banjalučkom Zimzogradu, što je zaista veliki rezultat za jedan mali Zimzograd i predstavlja odličan turistički potencijal“, istakla je Mijatovićeva.

Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, naveo je da ova manifesticija ima veliki značaj u smislu promocije turističke ponude grada, s obzirom na to da sve statistike govore o povećanom interesu turista za dolazak u Banjaluku tokom novogodišnjih praznika.

On je naglasio da je Zimzograd jedna od bitnih karika novogodišnje ponude, ističući da je grad Banjaluka, sa svoje strane, ovogodišnju proslavu upotpunio i sa brojnim dodatnim sadržajima, poput trodnevnih koncerata na otvorenom.
„Naš cilj da se ovakvom politikom Banjaluka otvori prema regionu i apsorbuje što je moguće više turista tokom novogodišnjih praznika“, kazao je Radojičić.

Ostoja Barašin, direktor Turističke organizacije Banja Luka (TOBL), izrazio je zadovoljstvo povodom petog Zimzograda i ukazao na značaj i vrijednost ove ponude za turiste koji dolaze iz okruženja i Evrope u Banjaluku.
„Ovo je jedna vrsta projekta koji zajedno sprovode Gradska uprava Banja Luka, TOBL i agencija MINT i ovo je izvanredan primjer dobro osmišljenog privatno-javnog partnerstva, jer se iz godine u godinu povećava broj posjeta stranih i domaćih turista u našem gradu“, naveo je Barašin.

Zimzograd Banja Luka održaće se 5. put po redu u srcu grada Banja Luka u organizaciji agencije MINT i Turističke organizacije Banja Luka, u periodu od 01.12.2017. do 02.01.2018. godine, na Trgu Krajine, parku Petar Kočić i na ulici Kralja Petra I Karađorđevića.
Radno vrijeme Zimzograda je svaki dan od 10h do 22h.

U sklopu dnevnog programa, Zimzograd će svakog dana u Veseloj kući imati DJ-eve, tamburaše, saksofoniste, duo i tri sastave, koji će zabavljati posjetioce u sklopu After work party svakog radnog dana od 17 časova, a vikendom od 19 časova.

Zimzograd i ove godine donosi klizalište u parku Petar Kočić, za koje je zadužena firma „Aqualed“, a koje će trajati od 01.12.2017. do 01.02.2018. godine, te na taj način upotpuniti radost najmađih, ali i svih posjetilaca ove manifestacije.

Medijski partner Zimzograda je Alternativna televizija (ATV) Banja Luka.

Mint Creative agency

POTPIS

 

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)