Home / Vijesti / BiH / ZIMZOGRAD SLAVI PETI ROĐENDAN UZ ZVIJEZDE ZA SVE GENERACIJE

ZIMZOGRAD SLAVI PETI ROĐENDAN UZ ZVIJEZDE ZA SVE GENERACIJE

Manifestacija Zimzograd održava se peti put u Banjaluci, a u organizaciji agencije MINT i Turističke organizacije Banja Luka (TOBL). Svoja vrata otvara 01.12.2017.godine u 18 časova sa tradicionalnim svečanim dolaskom Deda Mraza i uz muzički nastup benda The Babe Barbarella.Milena Mijatović, direktorica agencije MINT i organizator Zimzograda, rekla je da peti Zimzograd ima nesebičnu podršku posjetilaca, partnera i pokrovitelja na ovom projektu.

 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});„Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što danas mogu da kažem da smo uspjeli realizovati projekat Zimzograd koji je od svog nastanka pa do danas bio i ostao finansijski samoodrživ. Rasli smo i razvijali se uz podršku komercijalnih sponzora i izlagača, i dokaz smo da neka javno privatna partnerstva mogu opstati i bez budžetskog novca. Posebno želim da se zahvalim našim izlagačima kao i kompanijama Coca Cola, Nektar, M:tel i Tropic, jer su prepoznali značaj ove manifestacije“, navela je Mijatovićeva.

Prateći trendove nove generacije u ovogodišnjem Zimzogradu novost je Fanta Meet-up, koji će ugostiti najveće tinejdžerske YouTube zvijezde na Balkanu.

„Zahvaljujući zaokretu ka novim generacijama i regiji putem online kanala i društvenih mreža, ostvarili smo preko 1.5 miliona impresija i pregleda za video zapise o banjalučkom Zimzogradu, što je zaista veliki rezultat za jedan mali Zimzograd i predstavlja odličan turistički potencijal“, istakla je Mijatovićeva.

Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, naveo je da ova manifesticija ima veliki značaj u smislu promocije turističke ponude grada, s obzirom na to da sve statistike govore o povećanom interesu turista za dolazak u Banjaluku tokom novogodišnjih praznika.

On je naglasio da je Zimzograd jedna od bitnih karika novogodišnje ponude, ističući da je grad Banjaluka, sa svoje strane, ovogodišnju proslavu upotpunio i sa brojnim dodatnim sadržajima, poput trodnevnih koncerata na otvorenom.
„Naš cilj da se ovakvom politikom Banjaluka otvori prema regionu i apsorbuje što je moguće više turista tokom novogodišnjih praznika“, kazao je Radojičić.

Ostoja Barašin, direktor Turističke organizacije Banja Luka (TOBL), izrazio je zadovoljstvo povodom petog Zimzograda i ukazao na značaj i vrijednost ove ponude za turiste koji dolaze iz okruženja i Evrope u Banjaluku.
„Ovo je jedna vrsta projekta koji zajedno sprovode Gradska uprava Banja Luka, TOBL i agencija MINT i ovo je izvanredan primjer dobro osmišljenog privatno-javnog partnerstva, jer se iz godine u godinu povećava broj posjeta stranih i domaćih turista u našem gradu“, naveo je Barašin.

Zimzograd Banja Luka održaće se 5. put po redu u srcu grada Banja Luka u organizaciji agencije MINT i Turističke organizacije Banja Luka, u periodu od 01.12.2017. do 02.01.2018. godine, na Trgu Krajine, parku Petar Kočić i na ulici Kralja Petra I Karađorđevića.
Radno vrijeme Zimzograda je svaki dan od 10h do 22h.

U sklopu dnevnog programa, Zimzograd će svakog dana u Veseloj kući imati DJ-eve, tamburaše, saksofoniste, duo i tri sastave, koji će zabavljati posjetioce u sklopu After work party svakog radnog dana od 17 časova, a vikendom od 19 časova.

Zimzograd i ove godine donosi klizalište u parku Petar Kočić, za koje je zadužena firma „Aqualed“, a koje će trajati od 01.12.2017. do 01.02.2018. godine, te na taj način upotpuniti radost najmađih, ali i svih posjetilaca ove manifestacije.

Medijski partner Zimzograda je Alternativna televizija (ATV) Banja Luka.

Mint Creative agency

POTPIS

 

 

Komentari

komentari

Check Also

SLOVENIJA OD RS POTRAŽUJE 90 MILIONA MARAKA, ZA SVAKI DAN KAŠNJENJA ….

Do pokretanja arbitražnog spora došlo je nakon što je “HES Vrbas”, koji je trebalo da …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)