Home / After Work / MESSI – JUVENTUS 3:0 Evo što je vanzemaljac sve radio talijanskom prvaku

MESSI – JUVENTUS 3:0 Evo što je vanzemaljac sve radio talijanskom prvaku

BARCELONA – JUVENTUS 3:0 u prvom kolu skupine D Lige prvaka, mada ni ovo u naslovu nije samo fora.

Jer Lionel Messi “sam je pobijedio” uglednog protivnika i po tko zna koji put pokazao zašto je najbolji nogometaš svijeta.
Messi je svoj prvi i Barcelonin gol postigao u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. Zgoditkom je okrunio odličnu akciju njega i Suareza. Nakon što je odigrao dupli pas sa suigračem, ušao je u kazneni prostor i diagonalom probušio Buffona.
Rakitić je povisio na 2:0 u 56. minuti, ali ni toga gola ne bi bilo da nije Messija. Opasno je centrirao s desne strane, a Sturaro spasio izbijanjem s crte. Na odbijanac natrčava Rakitić i šalje loptu u praznu mrežu.
Konačan rezultat Messi postavlja u 69. minuti. Iniesta je dodao, Dembele trkom na stranu odvukao par suparnika i Messiju oslobodio sredinu za juriš na obranu Juvea, koja nije imala šanse protiv njega. Ušao je u kazeni prostor i opet, kao kod prvog gola, precizno pogodio u Buffonov donji desni kut za konačnih 3:0.
Messijeva statistika protiv Juventusa dovoljno govori kakvu je utakmicu odigrao; dva gola, pet uspješnih driblinga od šest pokušaja, pobjeda u jedinom duelu te pet oduzetih lopti.

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)