Home / Ličnosti / GLAVNA OSUMNJIČENA Je li ona uzrok bračnih problema Novaka Đokovića?

GLAVNA OSUMNJIČENA Je li ona uzrok bračnih problema Novaka Đokovića?

Nagađanja u britanskim medijima ne prestaju, vjeruju kako su otkrili uzrok bračne krize

John McEnroe usporedio je Novaka Đokovića s Tigerom Woodsom, što i nije neki kompliment kada su brak i vijernost u pitanju. Britanski mediji odlučili su otkriti što se uistinu krije iza priče o Noletovoj navodnoj nevjeri.


Fotografije zagrljaja Đokovića i kuharice sestara Williams, Lauren Von Der Pool, bile su dovoljne da razbuktaju maštu medija koji vjeruju kako je upravo zavodljiva kuharica uzrok bračne krize Novaka i Jelene.

NEVOLJE U RAJU Ponovno počele glasine o bračnoj krizi Novaka Đokovića

Nole i Lauren poznanici su od 2012. kada mu je davala savjete vezane uz prehranu, a na Instagramu se pohvalila kako je Đoković njezin fan i uz fotografiju napisala, ‘Ne želim se hvaliti, ali ja sam krupna riba’. Nakon raznih nagađanja, sama Lauren izjavila je za The Sun kako u pitanju nije nikakva romantična veza između njih dvoje, već kako se radi o prijateljstvu. Na sve to Đokoviće je samo rekako kako ne zna odakle McEnroeu ideja da on i supruga Jelena imaju problema u braku.

Jelena i Novak upoznali su se 2005. godine, a svoju su vezu okrunili romantičnim vjenčanjem na crnogorskom Svetom Stefanu 2014.


Tri mjeseca nakon vjenčanja dobili su prvog sina Stefana, a uskoro u obitelj stiže i druga beba. Sama Jelena se nikada nije oglasila vezano uz priče o Noletovoj nevjeri.

izvor/story.hr/

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)