Home / Ličnosti / Nives-Ivaniševićeva cura dobila posao na HRT-u

Nives-Ivaniševićeva cura dobila posao na HRT-u

OD SUBOTE 24. lipnja na Drugome programu Hrvatske televizije od 19.10 započinje emitiranje nove glazbene emisije HRT TOP 20 u kojoj će se predstavljati videospotovi dvadeset najpopularnijih pjesama trenutačne hrvatske produkcije. Emisiju će voditi dugogodišnje radijske voditeljice Tamara Loos i Nives Čanović, djevojka Gorana Ivaniševića.

“Jako se radujem ovoj suradnji, glazba ima vrlo važnu ulogu u mojemu životu, pa me emisija ovakva tipa posebno zanima. Na radiju radim već dugi niz godina, pa će biti pravi užitak i u televizijskome formatu podsjetiti publiku da i u Hrvatskoj postoje vrhunski glazbenici. S Tamarom se odlično slažem privatno, pa vjerujem da ćemo tu energiju prenijeti i u HRT TOP 20”, ističe Nives Čanović.

hrt_nives

“Drago mi je što sudjelujem u ovome projektu jer još otkada sam prije nekoliko godina na Hrvatskoj radioteleviziji vodila Vip music club, želja mi je bila ponovno raditi u sličnoj emisiji. U emisiji HRT TOP 20 naglasak je na domaćoj glazbi, što me posebno raduje zbog svih naših glazbenika koji će, naravno, i gostovati u našoj emisiji. Radujem se i suradnji s kolegicom Nives Čanović s kojom još nisam imala prilike raditi iako se već niz godina znamo s radija. Taj spoj jedva čekam”, kaže Tamara Loos.

Televizijska emisija HRT TOP 20 nastala je na temelju koncepta emisije Svijet diskografije Drugoga programa Hrvatskoga radija urednika Zlatka Turkalja Turkija, koja se na tomu radijskome programu emitira već više od dva desetljeća svakoga četvrtka od 14.00 do 16.00. Top-ljestvica nastaje glasovanjem slušatelja i glazbenih urednika nacionalnih i regionalnih radijskih postaja Hrvatskoga radija: Prvoga programa Hrvatskoga radija, Drugoga programa Hrvatskoga radija, HRT – Radija Dubrovnik, HRT – Radija Split, HRT – Radija Osijek, HRT – Radija Knin, HRT – Radija Pula, HRT – Radija Rijeka i HRT – Radija Zadar.

nives_hrt

U svakome izdanju četrdesetominutne emisije HRT TOP 20 nastupit će glazbeni gosti, odnosno izvođači, autori, glazbeni urednici i glazbeni kritičari. Hrvatska radiotelevizija emisiju ostvaruje u suradnji s Hrvatskom diskografskom unijom i Udrugom za zaštitu, prikupljanje i raspodjelu fonogramskih prava.

Emisija HRT TOP 20 na svojoj će stranici na Facebooku najavljivati prijedloge novih glazbenih videospotova. Uoči emitiranja svake nove emisije na njoj će se objavljivati najave pjesama, videospotova, izvođača, fotografije sa snimanja te najnoviji podatci povezani s top-ljestvicom, a korisnici će moći glasovati za ponuđene prijedloge te tako i sami sudjelovati u oblikovanju top-ljestvice HRT TOP 20.

Nakon emitiranja na stranici emisije na Facebooku bit će objavljeni dijelovi emisije, a kako bi se gledateljima osigurao uvid u sadržaj i izvan termina emitiranja, ona će u cijelosti biti dostupna putem multimedijske usluge HRTi.

Emisija HRT TOP 20 proizvodi se u HRT-ovu produkcijskome odjelu Glazbeni sadržaji, čija je rukovoditeljica Elizabeth Homsi. Urednici su Snježana Nožinić i Zlatko Turkalj Turki, producent Neven Domljan, realizatorica Snježana Kokanović, kostimografkinja Nataša Svekler, scenograf Sanjin Grubišić, a za grafički dizajn zaslužna je Branka Šarić.

izvor/Index/

Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)