Home / After Work / JUNIORKA – BALBO BRADA ZA KOJOM SU MUŠKARCI POLUDELI

JUNIORKA – BALBO BRADA ZA KOJOM SU MUŠKARCI POLUDELI

Čini nam se da svi muškarci nose ovu bradu…

Izgleda da neobrijan izgled postaje sve popularniji. Uglavnom, žene preko četrdeset godina neobrijane muškarce smatraju neurednim i lenjim, dok mladim devojkama to baš i ne smeta. Muškarci su ipak postali opsednuti bradama i svi žele da je imaju.


Činjenica je da je brada postala veoma popualrna i da veliki broj muškaraca nosi bradu. Međutim, koji stil brade je u pitanju? Da li postoji određeni stil brade koji muškarci kopiraju i masovno nose? Odgovor je DA.

U pitanju je JUNIORKA ili Balbo brada. Balbo je brada koja je danas defnitivno najpopularnija. Postiže se tako što se ostavljaju stilizovani i tanji brkovi i brada koja obuhvata samo donji deo brade. Brada i brkovi se ne spajaju, ali je razmak između njih veoma mali.

Ovu bradu smo nazvali JUNIORKA, jer je nju popularizovao američki glumac, Robert Dauni Junior, koji je svetsku slavu stekao sa svojom ulogom Ajronmena (Toni Starka). Dauni još od 2008. godine nosi Balbo bradu i savršeno mu stoji, a mušakrci širom sveta su prepoznali ovaj neverovatan stil i počeli da ga kopiraju.

Robert Dauni Junior je trenutno jedan od najplaćenijih i najpopularnjijih glumaca, pa nije ni čudo što svi muškarci žele da budu kao on.

Ova brada je odgovara svim tipovima lica i pomoćiće vam da istaknete vašu muškost i da postanete još atraktivniji.

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)