Home / Vijesti / BiH / Treći Sarajevo Marketing Summit – Marketing 2020.
sarajevo-marketing-summit_poslovnidnevnik.ba

Treći Sarajevo Marketing Summit – Marketing 2020.

Sarajevo će 27. oktobra postati centar regionalne marketinške komunikacije. Teme o kojima će se govoriti su marketing 2020., kako da usavršite svoje marketinške sadržaje, tehnološke vještine i dosegnete vrhunska iskustva.

Kao i prethodne dvije godine, na konferenciji će govoriti eminentni eksperti iz oblasti marketinga, što potvrđuje i program Summita, na kojem će se pojaviti 12 govornika.

Najviše pažnje javnosti zasigurno će privući ovogodišnji glavni govornik, Robert Craven, vodeći govornik rastućeg biznisa u Velikoj Britaniji. Radio je sa klijentima kao što su Barclays, Virgin and Ricoh, ali također i sa velikim brojem manjih kompanija. Jedan od najboljih nezavisnih poduzetničkih mislilaca u Velikoj Britaniji, kojeg je Financial Times imenovao poduzetničkim guruom. Na Sarajevo Marketing Summitu će govoriti o tome kakav je to uspješan marketing i šta to vodeći u marketingu rade drugačije – za uspjeh danas i sutra.

Interesantna predavanja i diskusije o marketingu budućnosti vodit će eksperti, kao što su: Ethem Numić – Violeta, Marko Čadez – Fareboom, Marko Srabotnik – Bisnode, Ismir Omeragić – Valicon BiH, Ivona Janjić – Agrokor group, Zlatko Tanović – Gazzda, Ismir Korjenić – Prevent BA, Kristijan Gregorić – Franck d.d., Vesna Babić-Hodović – EFSA, Zenit Đozić – Legenda sarajevskih nadrealista

Poruka koja se šalje sa ovogodišnjeg Sarajevo Marketing Summita je da usavršite svoje marketinške sadržaje, tehnološke vještine, težite ka rezultatima i idete u korak sa vremenom i tehnološkim razvojem.

Ostvarite nove poslovne kontakte, učite jedni od drugih, razmijenite iskustva i uspješno iskoristite različite prilike i potencijale marketinga 2020.

izvor/Klix/

Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)