Home / Ličnosti / VIDEO-Robert de Niro oštro napao Donalda Trumpa

VIDEO-Robert de Niro oštro napao Donalda Trumpa

Kendall Jenner, Leonardo DiCaprio i Sarah Hyland su među brojnim likovima koji  su strastveno govorili o problemima koje smatramo da su u središtu izbora u studenom: zdravstvenu zaštitu, klimatske promjene, zapošljavanje.Pored njih  najviše pažnje je izazvao govor Roberta De Nira usmjeren protiv republikanskog kandidata za predjednika SAD-a, Donalda Trumpa.

Zureći izravno u kameru, De Niro je žestoko podignuo glas protiv g Trumpa u jednoj od najatraktivnijih  kritika Republikanskog kandidata . Njegov nedvosmislen odgovor, u cijelosti u nastavku, bez rezova. 


https://youtu.be/-Q-ZyW9bz5c?t=5

“On je tako napadno glup. On je  pas, On je svinja, On je idiot. Colin Powell je najbolje rekao: On je nacionalna katastrofa. On je sramota za ovu zemlju.

“To me tako ljuti da ova zemlja ima ovu budalu, taga idiota koji govori kako on želi odbrusiti ljudima u lice? Pa, ja bih ga šakom u lice. To je neko za koga bi trebali glasati da bude  predsjednik,ja Ne mislim tako. Ono što me zanima je smjer ove zemlje, i što sam jako, jako zabrinut je da bi to moglo ići u krivom smjeru s nekim kao Donald Trump. Ako vam je stalo do budućnosti,nemojte glasati za njega. ”

Anonymous Content, tvrtka koja je proizvela snimke, rekla je za The Independent  osjećali da  ne mogu uključiti svoj film u okviru kampanje i  nestranačku prirodu projekta. Međutim, oni su vjerovali video je potreban, da bi se dijelio i donijeli odluku da ga objave na internetu.

Video je objevljen odvojeno od svega tako da ne bude povezan sa ostalim mišljenjima jer je De Niro htio dati doprinos za to da ljudi znaju šta ih čeka ako budu glasali za Donalda Trumpa na Američkim predsjedničkim izborima 08.11.2016 god.

 

izvor/The Independent/

Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)