Home / Vijesti / Svijet / Instagram-Napokon Zoom Fotografija i Videa
instagram-zoom

Instagram-Napokon Zoom Fotografija i Videa

Instagram napokon daje korisnicima mogućnost da vide bliži pogled na fotografije i video zapise.

Aplikacija u Facebook vlasništvu danas je objavila korisnici sada mogu zumirati na statične i pokretne slike, značajku koja će vjerojatno biti dobrodošla kao dodatak za više od 500 milijuna korisnika mjesečno ove platforme.

Do sada,  ova mogućnost je samo za one s iOS verzijom aplikacije tj Apple korisnicima Iphone i td. Međutim, u postu na Instagramu, su rekli da će zumiranje  biti dostupno i za Android korisnike u “sljedećih nekoliko tjedana”.

“Od 01.09.2016, možete ići na zumiranje na fotografijama i videozapisima .

Međutim, zumiranje je dozvoljeno na način da korisnici moraju pritisnuti na području fotografije ili videozapisa koji žele uvećati povući prstima  kako biste aktivirali značajku. Zumiranje je prilično jednostavNO, i  ne smanjuje piksele na fotografijama.  Ni na koji način ne možete ostaviti  zumiranu-fotografiju jer dok sklonite prste sa displaya APLIKACIJA  odmah vrati sliku na normalnu veličinu.

POGLEDAJTE VIDEO:




U svakom slučaju će mogućnost biti korisna da se interesantne slike korisnika mogu pregledati ako ništa da se vidi marka na košulji ili torbi.Kakav ko nakit ima na sebi i profesionalcima da pregledaju brzo snimke koje su kolege i prijatelji postavili na svoje profile.

Ostaje nam da sačekamo da za korisnike Android uredjaja bude omogućena ova opcija.Instagram je sigurno u razvoju i ima sve više korisnika otkako ga je Facebook preuzeo.

Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

 

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)