Home / Vijesti / BiH / Budio dio pozitivne priče!

Budio dio pozitivne priče!

Pobjednike foto takmičenja ”Pogled u budućnost #Furajpozitivu” očekuje 10 poklon vaučera u vrijednosti od 500,00KM

Sarajevo, 01.09.2016. – Bliži se kraju Foto takmičenje Pogled u budućnsot #Furajpozitivu,  koje je dio obilježavanja 20 godina postojanja Grupacije Svjetske banke u Bosni i Hercegovini. Ostalo je još 7 dana za prijave, uslikaj svoju super fotografiju i učestvuj u takmičenju. Zbog velikog interesovanja mladih za foto takmičenje #Furajpozitivu, Grupacija Svjetske banke je odlučila nagraditi još 5 super pozitivnih fotografija, tako da je sada ukupni broj poklon vaučera 10 i svaki je  u vrijednosti od 500,00KM.

Sprema se putujuća izložba koju će činiti 20 fotografija, 10 kojih je dokumentovala Grupacija Svjetske banke u BiH kroz tri faze: postratna faza izgradnje i obnove, ekonomski oporavak i put ka EU i 10 pobjedničkih fotografija mlade generacije koji simboliziraju pozitivni pogled u budućnost. Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Bihać i Brčko su gradovi koji će biti domaćini putujuće izložbe javno postavljene i dostupne svim građanima. Putujuća izložba će na simboličan način prikazati neke od projekata koje je Grupacija Svjetske banke podržala u BiH u proteklih 20 godina i koliko je važno aktivno učešće mladih u daljim razvojnim ciljevima Bosne i Hercegovine.

Na svečanom događaju, koji će se održati u sarajevskoj Vijećnici povodom obilježavanja 20. godišnjice postojanja u BiH, pobjednicima će biti uručeni poklon vaučeri u vrijednosti od 500,00KM.

izvor
via media

Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)