Home / Vijesti / BiH / Bisnode Speed NetworkingPREKO BRZIH SASTANAKA DO NOVIH POSLOVNIH IDEJA 30.06.2016 g.
Poslovnidnevnik.ba

Bisnode Speed NetworkingPREKO BRZIH SASTANAKA DO NOVIH POSLOVNIH IDEJA 30.06.2016 g.

Bisnode BH, evropska bonitetna kuća organizuje, u četvrtak 30. juna 2016. godine poslovno umrežavanje Bisnode Speed Networking. Druženje i uvezivanje potencijalnih poslovnih partnera trajat će od 9h do 11h i održat će se u zgradi Networks-a, Skenderpašina 1, u prizemlju, Sarajevo. Događaj Bisnode Speed Networking je besplatan i dostupan svima.

bisnode

Bisnode BH organizuje brze poslovne sastanke, Bisnode Speed Networking, na principu „brzih sastanaka“ zbog unapređenja razmjene kontakata i poslovnih prilika. Glavni ciljevi poslovnog umrežavanja su da se proširi mreža poznanika, razmjene kontakti i da se otvore mogućnosti za nove poslove.

U periodu od 2 sata, učesnici Bisnode Speed Networking-a upoznaju se svako sa svakim, te imaju mogućnost za kratak period upoznati potencijalne partnere iz različitih branši. Imaju mogućnost predstaviti proizvode i kompaniju, kao potencijalne planove za budućnost.

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da je ovo jedan od efikasniji načina iskorištavanja radnog vremena, s obzirom da Bisnode učesnicima Speed Networkinga pomaže pri ostvarenju direktnog kontakta i skraćuje vrijeme za zakazivanje i održavanje poslovnih sastanaka.

Bisnode, bonitetna kuća poslovnih informacija, koja pokriva regiju sa svojim uslugama prisutna je u 18 država Europe. Filozofija Bisnode jeste dati tržištu rješenja za potrebe sigurnosti poslovanja, umrežavanja i poslovnog znanja.

Vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija, a od 1989. godine je pouzdan partner malim, srednjim i velikim preduzećima, bankama, osiguravajućim kućama i leasing kompanijama širom Europe. Od 2004 je i globalni strateški partner bonitne kuće Dun & Bradstreet koja posjeduje najveću svjetsku komercijalnu bazu podataka, sa više od 250 miliona podataka o preduzećima iz 220 država.

Za više informacija:
Adna Osmanović, marketing &PR
T: 00387 33 215 454
E: pr.bih@boniteti.com

 

poslovni

 

 

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)