Home / Vijesti / BiH / Samo u ASA osiguranju – posebna akcija putnog-zdravstvenog osiguranja

Samo u ASA osiguranju – posebna akcija putnog-zdravstvenog osiguranja

ZAKLJUČITE SEDMODNEVNO PUTNO-ZDRAVSTVENO OSIGURANJE ZA 1 KM

(Sarajevo, 23. juni 2016) ASA osiguranje, vodeća osiguravajuća kuća u Bosni i Hercegovini u brzini isplate šteta, u okviru nove kampanje “Šampion u brzini isplate šteta“ sa Miralemom Pjanićem u glavnoj ulozi, najavila je i posebnu akciju putnog-zdravstvenog osiguranja za sve građane i građanke BiH.

Naglašavajući da je nova zajednička kampanja potvrda uspješne saradnje ASA osiguranja i Miralema Pjanića, stručna saradnica za marketing ASA osiguranja, Amra Babić, ističe: “Sretni smo što nastavljamo našu saradnju sa Miralemom Pjanićem koji je prema komentarima naših klijenata i uposlenika pravi izbor za lice naše kompanije. Kampanja “Šampion u brzini isplate šteta“ poseban osvrt će imati na našoj ponudi putnog-zdravstvenog osiguranja koja će trajati do 15. septembra. U ovom periodu, građani će sedmodnevno putno-zdravstveno osiguranje moći zaključiti za samo 1 KM. Brinući za sigurnost naših klijenata, ASA osiguranje i na ovaj način  želi da ukaže na važnost promjene svijesti građana i građanki BiH u smislu potrebe za ugovaranjem putnog-zdravstvenog osiguranja.

Spot za promociju putnog-zdravstvenog osiguranja možete pogledati na zvaničnoj Youtube stranici ASA osiguranja:

Više informacija o aktivnostima ASA osiguranja kao i trenutno akciji dostupno je na www.asa-osiguranje.ba ili putem besplatnog info telefona 080 02 02 09.

ASA osiguranje na tržištu BiH posluje od 2007. godine. Prodajnu mrežu ove kompanije čini 12 filijala i podružnica u glavnim ekonomskim centrima kao što su Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar, Travnik, Bihać, Goražde, Banja Luka, Prijedor, Bijeljina, Doboj i Istočno Sarajevo, te više od 40 prodajnih mjesta širom BiH. U svojoj ponudi, ASA osiguranje ima kompletnu paletu proizvoda neživotnog osiguranja – osiguranje osoba, vozila i imovine, sa više od 70 hiljada klijenata.

ASA Osiguranje

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Turska hoće da dva miliona izbjeglica šalje na sjever Sirije

Ibrahin Kalin, portparol turskog predsjednika Režepa Tajipa Erdoana, izjavio je da Turska hoće da se …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)