Home / Vijesti / BiH / Samo u ASA osiguranju – posebna akcija putnog-zdravstvenog osiguranja

Samo u ASA osiguranju – posebna akcija putnog-zdravstvenog osiguranja

ZAKLJUČITE SEDMODNEVNO PUTNO-ZDRAVSTVENO OSIGURANJE ZA 1 KM

(Sarajevo, 23. juni 2016) ASA osiguranje, vodeća osiguravajuća kuća u Bosni i Hercegovini u brzini isplate šteta, u okviru nove kampanje “Šampion u brzini isplate šteta“ sa Miralemom Pjanićem u glavnoj ulozi, najavila je i posebnu akciju putnog-zdravstvenog osiguranja za sve građane i građanke BiH.

Naglašavajući da je nova zajednička kampanja potvrda uspješne saradnje ASA osiguranja i Miralema Pjanića, stručna saradnica za marketing ASA osiguranja, Amra Babić, ističe: “Sretni smo što nastavljamo našu saradnju sa Miralemom Pjanićem koji je prema komentarima naših klijenata i uposlenika pravi izbor za lice naše kompanije. Kampanja “Šampion u brzini isplate šteta“ poseban osvrt će imati na našoj ponudi putnog-zdravstvenog osiguranja koja će trajati do 15. septembra. U ovom periodu, građani će sedmodnevno putno-zdravstveno osiguranje moći zaključiti za samo 1 KM. Brinući za sigurnost naših klijenata, ASA osiguranje i na ovaj način  želi da ukaže na važnost promjene svijesti građana i građanki BiH u smislu potrebe za ugovaranjem putnog-zdravstvenog osiguranja.

Spot za promociju putnog-zdravstvenog osiguranja možete pogledati na zvaničnoj Youtube stranici ASA osiguranja:

Više informacija o aktivnostima ASA osiguranja kao i trenutno akciji dostupno je na www.asa-osiguranje.ba ili putem besplatnog info telefona 080 02 02 09.

ASA osiguranje na tržištu BiH posluje od 2007. godine. Prodajnu mrežu ove kompanije čini 12 filijala i podružnica u glavnim ekonomskim centrima kao što su Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar, Travnik, Bihać, Goražde, Banja Luka, Prijedor, Bijeljina, Doboj i Istočno Sarajevo, te više od 40 prodajnih mjesta širom BiH. U svojoj ponudi, ASA osiguranje ima kompletnu paletu proizvoda neživotnog osiguranja – osiguranje osoba, vozila i imovine, sa više od 70 hiljada klijenata.

ASA Osiguranje

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Dvoboj Liverpoola i Atletico Madrida uzrokovao 41 smrt

Analiza podataka britanske Nacionalne zdravstvene službe (NHS) otkrila je da je uzvratna utakmica osmine finala …

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)