Home / Vijesti / BiH / Napisat Ću Glazbu Za Autorski Film Enisa Bešlagića

Napisat Ću Glazbu Za Autorski Film Enisa Bešlagića

Gost emisije INTERVIEW20 na BHT1 u petak 24. lipnja je Zlatan Stipišić Gibonni. Urednica Sanela Prašović Gadžo ovu je emisiju snimila u Splitu a sa Gibonnijem razgovara o umjetnosti, stvaranju glazbe, inspiraciji.

Gledatelji će doznati zašto Gibonni uvijek prvo piše glazbu pa onda tekst, kakve je kompromise pravio u iznimno uspješnoj karijeri, kakav trag je na njega ostavio njegov otac, ponati hrvatski etnoglazbenik Ljubo Stipišić.

Gibonni je u Interview20 govorio i o suradnji sa Goranom Bregovićem, pohvalio Dubiozu kolektiv, istaknuo da jako voli i cijeni Dinu Šarana, najavio suradnju sa Enisom Bešlagićem kojem je obećao napisati glazbu za njegov film.

U ovoj emisiji Interview20 govorimo i o tome zašto su prestižni inozemni mediji uvrstili Gibonnija među 15 glazbenika koji zaslužuju svjetsku karijeru, koliko mu znače potvrde kvalitete za ono što radi iz inozemstva, kako je stvarao novi album Familija.

Gibonni je urednici Saneli Prašović Gadžo otkrio i da mu je pjesma Libar jedna od najdražih, te najavio koncert u Sarajevu za listopad.

Iznimno raspoložen, opušten i nasmijan bio je Zlatan Stipišić Gibonni u ovoj emisiji koju preporučujemo vašoj pažnji. Ovaj Interview20 gledate u petak 24. lipnja u 21.10h na BHT1.

Sad pogledajte Trailer:

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)