Home / After Work / David Guetta poziva navijače: I vi možete biti dio himne za Euro 2016.

David Guetta poziva navijače: I vi možete biti dio himne za Euro 2016.

Jedan od najpopularnijih DJ-eva na svijetu, Francuz David Guetta dobio je priliku da komponuje himnu Evropskog prvenstva u fudbalu 2016. godine, a on je pozvao sve navijače da se priključe svojim navijanjem.

b_160328127

“Euro 2016. se tiče fanova i ja ih želim uvrstiti u srce dešavanja, a posebno muzike”, poručio je Guetta dodavši kako namjerava osmisliti nešto posebno. Pozvao je sve navijače širom svijeta da “proslave festival fudbala” tako što će biti dio oficijelne pjesme takmičenja.

Želja mu je, kako je naveo, da u pjesmi učestvuje milion glasova.

“Uzbuđen sam što radim sa UEFA-om na ovom projektu u mojoj rodnoj zemlji”, dodao je.

Navijači se mogu uključiti posjetom web-stranice thisonesforyou.com i slijediti potrebne korake kako bi snimili svoj dio pjesme. Guetta će potom sve snimke preslušati i izmiksati ih u himnu koja nosi naziv “This One's For You” i bit će objavljena ovog proljeća.

Svi fanovi čiji snimci budu uvršteni u himnu dobit će personalizovani poklon i mogućnost da osvoje ulaznice za prvu utakmicu Eura na Stade de France, kao i šansu da upoznaju slavnog DJ-a
I ne samo to, izvučeni navijač bit će VIP gost na Guettinom besplatnom koncertu prve večeri takmičenja na Champ de Mars, pod Eiffelovim tornjem.

UEFA-in direktor marketinga Guy-Laurent Epstein je izjavio: “Nadamo se da će David Guetta, kao jedan od najpopularnijih producenata na planeti, inspirisati navijače iz svih krajeva svijeta da postanu dio oficijelne pjesme. Muzika i fudbal idu ruku pod ruku kad je riječ o proslavi i uživanju tako da želimo da himna Eura 2016. postane najpoznatija dosad. Želimo da navijači budu u njenom centru sa sjajnom energijom, duhom i atmosferom”.

poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)