Home / Vijesti / BiH / Smiljan Mori na Business Leadership Conference 24. marta u Sarajevu

Smiljan Mori na Business Leadership Conference 24. marta u Sarajevu

U Sarajevu, 24. marta tekuće godine će po prvi put biti održana Business Leadership Conference u Kongresnom centru Ilidža. Konferencija pod naslovom “Lideri sadašnjosti i budućnosti” u svom sadržaju predstavlja izuzetno interesatne motivacione predavače koji će podijeliti svoje znanje i iskustvo na ovu aktuelnu temu.

Glavni predavač na konferencije je gospodin Smiljan Mori, po obrazovanju diplomirani pravnik, a po mišljenju mnogih koji su ga gledali uživo, jedan je od najtalentiranijih i najperspektivnijih motivacijskih govornika današnjice. U samo jednoj godini se iz anonimnog poslovnog čovjeka pretvorio u jednog od najtraženijih slovenskih i međunarodnih motivacijskih predavača.

Smiljanove seminare posjetilo je više od 150.000 hiljada ljudi u preko 50 država, a neki od njegovih značajnijih ostvarenja su seminari za motivaciju i rast osobnosti kao što su: Probudite vatru u sebi, Probudite milionera u sebi, Postanite pobjednik, Poptun život i sve je moguće. Iza sebe također ima dvije međunarodno poznate bestseller knjige “Motivation for Life” i “Wake up and live the life you love”.

Na osnovu 18 godišnjeg iskustva u radu s brojnim timovima izuzetan motivator Smiljan Mori će prezentirati, kako danas postati izuzetan lider. U svom izlaganju će govoriti zašto treba lider znati tačno što želi, kako nas ono što danas već znamo sprečava da budemo još bolji, koje pitanje lider nikada ne smije sebi postaviti da bi postigao ciljeve, kako sa pozitivnim stavom rušiti barijere.
Sudionici će čuti, kako postati oni koji uvijek uspiju, kako postati motivatori pozitivnog života i kako motivirati ostale u svojim timovima i okruženju.

Za više informacija o konferenciji posjetite www.blc.ba internet stranicu.

izvor/klix/

poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)