Home / Vijesti / BiH / Sve spremno za Micorsoft NetWork konferenciju 6

Sve spremno za Micorsoft NetWork konferenciju 6

Približava se Microsoft NetWork 6 konferencija koja će biti održana od 18. do 20. aprila u Grand Hotelu Neum, a centralne teme vezane su za cloud servise i cybersecurity, s posebnim osvrtom na lokalne okvire, tranziciju na cloud servise i predstavljanje partnerskih rješenja.

MicrosoftNetWork6konferencija

Osim najboljih lokalnih i regionalnih predavača, i ove godine na konferenciji će predavati neki od najpoznatijih predavača na Microsoft konferencijama u svijetu, među kojima su Andy Malone, stručnjak za sigurnost, Thomas Maurer (cloud i virtualizacija), John Craddock (Active Directory), Martina Grom (Office 365), Toni Pohl (Office 365 razvoj), Alan Mendelevič (pokretač AdDuplex servisa za oglašavanje u aplikacijama) i mnogi drugi.

Također, za sve učesnike, osim vrhunskih predavača i tema na konferenciji, pripremili smo i dobru zabavu. Nakon što je prošle godine za dobro raspoloženje bio zadužen poznati glumac Branko Đurić Đuro, na Microsoft NetWork 6 konferenciji družit ćemo se s glumcem Zijahom Sokolovićem, začetnikom stand-up komedije na našim prostorima.

“Danas često kažemo da živimo BRZO, i da nemamo VREMENA. Nisam imala ili nisam imao vremena… Da sam imao vremena, ja  bih to uradila ili uradio… Ako budem imala vremena ili imao vremena ja ću to uraditi. Ali svi ljudi na svijetu imaju u jednom danu 24 sata. Gospodin Zijah Sokolović je za vas organizovao svojih 60 minuta!“, izjavio je Sokolović na sebi svojstven način povodom predstave koju će učesnici konferencije imati priliku pogledati u ponedjeljak, 18. aprila, nakon Keynote predavanja u 20.00 sati.

U utorak, 19. aprila, nakon dana ispunjenog kvalitetnim  predavanjima, učesnike će poznatim hitovima zabaviti energična pjevačica Tijana Dapčević. Detaljan raspored predavanja MS NetWork 6 konferencije će uskoro biti objavljen na www.msnetwork.ba. Posjetite našu stranicu, upoznajte se s detaljima konferencije i prijavite svoje učešće OVDJE.

poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)