Home / After Work / Čudni hobiji slavnih: Evo ko skuplja barbikre, bodeže, a ko je pčelar
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26: Actor Brad Pitt (L) and actress Angelina Jolie arrive at the 84th Annual Academy Awards at the Hollywood & Highland Center February 26, 2012 in Hollywood, California. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)

Čudni hobiji slavnih: Evo ko skuplja barbikre, bodeže, a ko je pčelar

Kada se žele opustiti i zaboraviti na posao, najveće svjetske zvijezde su, začudo, baš kao i mi. Neki od njih uživaju u hobijima koje nikada ne bismo povezali s njima.

Iako u igranju šaha nema ništa čudno, možda je pomalo iznenađujuće tu igru povezati s ‘divljim’ basistom Red Hot Chilli Peppersa, Fleaom (53). Bend navodno u toj igri uživa zajedno kada god stigne, no Flea je apsolutni ‘šampion’. Basist je toliko siguran u svoje sposobnosti igranje šaha, da je jednom izazvao svjetskog prvaka na partiju. Osim toga, Flea se bavi i pčelarstvom u svom vrtu.

Možda i nije tako čudno da ekscentrični Johnny Depp (52) ima jeziv hobi. Naime, glumac obožava lutke, a posebno Barbie lutke kojih ima na desetke. Naravno, skuplja samo rijetka izdanja barbike, ali i lutke s likovima slavnih osoba. Navodno posjeduje lutku Lindsay Lohan koja na gležnju ima elektroničku narukvicu iz vremena kada je bila u kućnom pritvoru. Glumac kaže da je skupljanje lutaka jedna od stvari u kojima je ‘jako dobar’.

Tom Hanks (59) je, pak, strastveni kolekcionar starinskih pisaćih strojeva. Glumac ih u svojem domu navodno ima preko 200. Najbolja stvar od svega je da ih ne drži za ‘ukras’, nego ih katkad i koristi. Kako bi svoju ljubav prema pisaćim strojevima prenio i ‘digitalnoj’ generaciji, izdao je mobilnu aplikaciju ‘The Hanx Write’ koja proizvodi zvuk pisaćeg stroja kada u njoj pišete.

Bivši gitarist ‘Guns N Rosesa’, Slash (50), pravi je ovisnik o fliperu. S tom igrom ‘upoznala’ ga je njegova supruga i od tada nije prestao igrati. Iako je otvoreno priznao da mu ne ide baš najbolje, već godinama uživa u igranju flipera. Njegova ‘strast’ kulminirala je sredinom devedesetih, kada je dizajnirao ‘Guns N Roses’ fliper aparat. Aparate, naravno, ima i u svom domu i to u posebnoj sobi.

Sklonost Angeline Jolie (40) prema hladnom oružju i pomalo ‘pomaknutim’ stvarima je poznata stvar. Glumica godinama skuplja za svoju kolekciju bodeža, od kojih su neki antikni. To su većinom noževi iz raznih kultura svijeta koji su zaključani u posebnom kovčegu. Angie godinama puni i svoju kolekciju prvih izdanja knjiga.

Džepna Venera, Kylie Minogue (47), obožava igrati ‘Scrabble’. Kada god ima slobodnog vremena, Kylie se ‘baci’ na Scrabble maraton sa svojim prijateljima. Svi se dive njezinom poznavanju jezika te tvrde da je kao ‘hodajući riječnik’. Pjevačici je najgora stvar kod muškarca da je loš u toj igri u kojoj ona, kažu njeni prijatelji, gotovo uvijek pobjeđuje.

Tom Cruise (53), koji je akcijski junak i iza kulisa, zaljubljen je u mačevanje. U svojoj vili ima dvoranu za treninge, a na taj sport ‘navukao’ je i svoje prijatelje Willa Smitha (47) i Davida Beckhama (40). Osim toga, Cruise je i pilot, a i ponosi se činjenicom da gotovo sve svoje akcijske scene snima sam, bez kaskadera.

poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)