Home / Vijesti / BiH / NASILJE NA CESTI;Specijalac MUP-a RS s pištoljem pretukao mladića

NASILJE NA CESTI;Specijalac MUP-a RS s pištoljem pretukao mladića

Pripadnik Specijalne antiterostičke jedinice (SAJ) MUP Republike Srpske uhapšen je sinoć u Kneževu nakon što je istukao mladića iz tog grada, a do sukoba između njih je došlo zbog svađe u saobraćaju, saznaje Srpskinfo

U Policijskoj upravi Banjaluka pojasnili su da je sinoć oko 19.50 na regionalnom putu Kneževo -Travnik u Ulici Drage Vranješa u Kneževu došlo do svađe, a zatim i do tuče zbog preticanja u saobraćaju.

“O svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT Banjaluka koji je naložio da se preduzme sve potrebne mjere radi uvrđivanja svih okolnosti ovog događaja”, rekli su u policiji.

Portparol PU Banjaluka Marija Markanović potvrdila je da je uhapšen pripadnik MUP RS, koji nije bio na dužnosti.

“U skladu sa utvrđenim činjeničnim stanjem dostaviće se informacija Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu MUP RS, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti”, pojasnila je Markanovićeva.

Mještani Kneževa ispričali su za Srpskainfo da je do sukoba došlo, jer neko od njih ovom drugom nije dozvolio da ih prestigne.

“Potom su zaustavili vozila i krenuli se svađati. Navodno je tada taj mladić koji je pripadnik Specijalne policije, izvadio pištolj i tog momka iz drugog auta udario u glavu”, rekao je sagovornik tog portala.

(NN/SB/PD.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)