Home / Vijesti / BiH / PALI PREVARANTI U Banjaluci štampali lažne diplome, ispitana i službenica Vlade RS

PALI PREVARANTI U Banjaluci štampali lažne diplome, ispitana i službenica Vlade RS

Inspektori SIPA su u akciji kodnog naziva “Pečat” u Banjaluci otkrili “štampariju” falsifikovanih javnih isprava, saznaje Srpskainfo.

Tokom pretresa u akciji “Pečat” na području Banjaluke otkrivena je lokacija na kojoj su izrađivani falsifikati javnih isprava. Detaljnije informacije o svemu biće poznate nakon okončanja istrage – izjavio je izvor Srpskainfo iz istrage.

Srpskainfo saznaje da je u okciru istrage saslušana i službenica Vlade Republike Srpske V. I. zaposlena u Ministarstvu pravde Republike Srpske. Nakon davanja izjave službenica Vlade RS puštena je, a prema posljednjim informacijama jutros je normalno došla na posao. Iz Ministarstva pravde RS su najavili saopštenje za javnost tokom dana.

Tužilac Unsko-sanskog kantona će nakon saslušanja osumnjičenih odlučiti o eventualnom zahtjevu za jednomjesečnim pritvorom, potvrdila je za Srpskainfo Irena Marjanović, portparol Tužilaštva USK.

Ona je dodala da je nakon hapšenja devet osoba u akciji kodnog naziva “Pečat” deo osumnjičenih pušten da se brani sa slobode, dok je deo doveden na saslušanje kod tužioca koji rukovodi istragom.

Uskoro  biće poznato da li će i protiv kojih osumnjičenih biti zatraženo određivanje jednomjesečnog pritvora – izjavila je Marjanovićeva./srpskainfo/

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

DETALJI O ZAPOŠLJAVANJU U NJEMAČKOJ: PRIVILEGIJE ZA BALKANCE MLAĐE OD 45 GODINA

Državni sekretar u MUP-u Njemačke Štefan Majer (Stefan), pojasnio je za “Deutsche Welle”  detalje novog …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)