Home / Vijesti / Regija / Karleuša je Ognjena dovodila u kuću i djeci rekla da je doktor?

Karleuša je Ognjena dovodila u kuću i djeci rekla da je doktor?

S obzirom na to da su Jelena i Ognjen javne osobe, nikako se nisu mogli viđati po beogradskim hotelima i privatnim smještajima jer bi ih netko prepoznao, prenosi ‘Kurir’
Drama se nastavlja. Srbijanski mediji prenose kako se folk pjevačica Jelena Karleuša (40) sastajala s Ognjenom Vranješom (29) u njezinoj obiteljskoj kući koja se nalazi u luksuznoj četvrti ‘Dedinje’.   00:15 01:10 Unmute Pjevačica je u tom periodu imala zdravstvenih problema, a kako prenosi Kurir, svojim curicama, Atini (10) i Niki (9), nogometaša je predstavila kao doktora koji se brine o njoj.

Foto: Privatni album/instagram – Jelena i Ognjen su se često viđali u njenoj i Duškovoj kući u Beogradu. Vranješ je kod nje često dolazio 2017. kada je imala zdravstvenih problema. Kada se slučajno sreo s kćerima pjevačice, Jelena im je rekla kako je on njezin doktor. S obzirom na to da su Jelena i Ognjen javne osobe, nikako se nisu mogli viđati po beogradskim hotelima i privatnim smještajima jer bi ih netko prepoznao. Zbog toga ga je morala dovoditi kući, a on ni se sakrio ispod kapuljače i nitko ga ne bi primijetio – rekao je izvor blizak Karleuši za Kurir.

Foto: Instagram Karleuša je navodno inzistirala da se viđaju u njezinoj kući jer joj je bio emotivno potreban. To je bio težak period za pjevačicu jer je trebala ići na operaciju kako bi uklonila tumor na maternici. Kako prenosi Kurir, Ognjenu se ta ideja nije sviđala, ali je pristao zbog Jeleninog zdravstvenog stanja.


24h/Kurir/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)