Home / Vijesti / BiH / ADVOKAT DUŠKO TOMIĆ POTVRDIO: FBI preuzima istragu u slučaju ubistva Davida Dragičevića, Amerikanci stižu u Banjaluku da otkriju imena UBICA!

ADVOKAT DUŠKO TOMIĆ POTVRDIO: FBI preuzima istragu u slučaju ubistva Davida Dragičevića, Amerikanci stižu u Banjaluku da otkriju imena UBICA!

Upitan zašto dolaze predstavnici administracije SAD-a, Tomić tvdi da je to vezano za ulogu FBI-ja, “koja je bila uključena na početku istrage, po pozivu ministra policije RS-a”

Glavni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, Želimir Lepir, u ponedeljak 24. septembra sastaće se sa delegacijom američke administacije, gdje će biti riječi o novonastaloj situaciji vezanoj za istragu o ubistvu mladog Banjalučanina Davida Dragičevića, potvrdio je advokat Dušan Tomić, šef međunarodnog advokatskog tima za istragu o tog zločina

Upitan zašto dolaze predstavnici administracije SAD-a, Tomić tvdi da je to vezano za ulogu FBI-ja, “koja je bila uključena na početku istrage, po pozivu ministra policije RS-a”.

Tomić tvrdi kako ga je lično, još u petak, pozvao glavni tužilac Lepir da prisustvuje tom sastanku, ali kaže da je odlučio da ne ide.

– Stav je međunarodnog tima da se ne miješa u razgovore tog tipa. Tužilac će nas obavijestiti o zaključcima tog susreta. Međunarodni tim advokata je u petak dostavio zaključke glavnom tužiocu i čekamo njihov stav. O zaključcima nećemo da govorimo, dok OJT u Banjaluci o njima ne zauzme stav“, kazao je Tomić za Espreso.

 

SlobodnaBosna/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)