Home / Vijesti / Regija / SAŠA POPOVIĆ PROMENIO JE CIJELI SISTEM ZVEZDA GRANDA: Otkrio šokantne detalje takmičenja, žiriju neće biti LAKO, a kandidati će doživeti veliki ŠOK!

SAŠA POPOVIĆ PROMENIO JE CIJELI SISTEM ZVEZDA GRANDA: Otkrio šokantne detalje takmičenja, žiriju neće biti LAKO, a kandidati će doživeti veliki ŠOK!

Saša Popović, direktor Grand produkcije, otkrio je šta sve spektakularno čeka i takmičare, žiri i gledaoce u novoj sezoni “Zvezda Granda”.

“Mnogo toga je novo. Ovo je 13. sezona i nekako razmišljali smo kako da promenimo celi sistem takmićenja i da uvedemo neke novine i promene kako bi posle 12 godina Zvezde Granda dobile neku novu formu i neku novu poruku. Ova sezona je interesanta, prvi put je da se članovi žirija takmiče među sobom”, otkrio je Saša Popović.

“Pevači su mentori ove godine i pevači svojim tasterima i nekim odlukama odlučuje koji takmičar će doći u njihov tim. Žiri se nalazi u zatvorenoj kapsuli. Ne vide kandidata i na osnovu pevanja daju ocenama da li su zadovoljni njegovim pevanjem. Kada otvorimo kapsulu, onda oni vide kandidata i ja ih pitam da li žele uđe u njihov tim, odnosno da mu budu mentor. Oni koji su dali “da”, oni odlučuju, koji su rekli “ne”, njih ništa ne pitamo. Ne postoji ograničenje broja takmičara”, otkrio je Popović.

“Ako imamo više od jednog člana žirija koji želi tog takmičara u tom slučaju kandidat odlučuje kod koga će da bude. Ali ga prvo pitam kod koga nećeš i data se on nalazi u neobranom grožđu”, napomenuo je direktor Granda i rekao da se posle toga takmičar više ne može predomisliti.

“Ako takmičar nije siguran kod koga će da ide, imamo u bekstejdu mamu, tatu, dečka, devojka… i mi pitamo šta oni misle. Imali smo jedan primer u prvoj emisiji gde je mama rekla Đorđa Davida, a sin ili sin kaže neću… Ma to je opšti cirkus”, otkrio je detalje sa prvog snimanja u Jutru sa Jovanom i Srđanom.

Popović je rekao i da oni tokom snimanja ništa ne planiraju i da svađe žirija nije u scenariju.

(Kurir)

Komentari

komentari

Check Also

Grad Beč će dobiti prvu ulicu s mogućnošću regulacije temperature zraka

Klimatske promjene jedan su od najvećih izazova za čovječanstvo. One imaju snažan utjecaj na okoliš, …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)