Home / Vijesti / BiH / TRAŽI SE HITAN ODGOVOR OD LUKAČA: “Čime su to pripadnici najvećeg narko-kartela sa Kosova, zadužili RS da izda pasoš sinu Nasera Keljmendija”

TRAŽI SE HITAN ODGOVOR OD LUKAČA: “Čime su to pripadnici najvećeg narko-kartela sa Kosova, zadužili RS da izda pasoš sinu Nasera Keljmendija”

Savez za pobjedu traži od ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača da odmah odgovori: – Ko je, kako i zašto u MUP-u Republike Srpske izdao pasoš sinu Nasera Keljmendija, Elvisu Keljmendiju kojem je zabranjen ulazak u BiH zbog najtežih krivičnih djela poput organizovane trgovine narkoticima i oružjem.

– Pitamo ministra Lukača i njegovog šefa Milorada Dodika, čime su to pripadnici najveće balkanske kriminalne organizacije, narko-kartela sa Kosova, zadužili Republiku Srpsku da i pored zabrane ulaska u BiH dobiju pasoš kao da su ugledni sportisti, naučni i kulturni radnici?

Pitamo ministra Lukača kako je moguće da lice kojem je zabranjen ulazak u BiH, ušeta u MUP RS i dobije pasoš, umjesto da bude uhapšeno i deportovano kako nalaže zakon?

Sada je jasno da pravljenje slučaja ”Pacoli” nije ništa drugo do prikrivanje tragova u slučaju Keljmendi. Dok se javnost zabavlja Pacolijem, MUP Republike Srpske regionalne kriminalce i vođe narko-kartela tretira kao počasne građanine, dijeleći im putne isprave i nudeći im utočište”, kaže se u saopštenju Saveza za pobjeda.

Sin Nasera Keljmendija Elvir zahvalan predsjedniku Republike Srpske na dobijanju pasoša BiH, koji mu je izdat u MUP-u Republike Srpske u Zvorniku.

Savez za pobjedu traži od ministra Dragana Lukača da se konačno pojavi u javnosti i odgovori kako je Elvis Keljmendi dobio pasoš, ali i da građanima da sve odgovore u vezi pokušaja ubistva novinara Vlada Kovačevića.

SlobodnaBosna/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)