Home / Ličnosti / MOJA CIJENA JE VISOKA: Zavrtjeće vam se u glavi kada čujete koliko para Kija traži za Zadrugu 2! BAŠ SE PRECIJENILA!

MOJA CIJENA JE VISOKA: Zavrtjeće vam se u glavi kada čujete koliko para Kija traži za Zadrugu 2! BAŠ SE PRECIJENILA!

Novopečena pjevačica, koja je u finalu prve sezone osvojila čak 55 odsto glasova publike, očigledno se precijenila.

Pobjednica “Zadruge 1” Kija Kockar tražila je čak 500.000 eura kako bi ušla u drugu sezonu ovog ultrapopularnog rijalitija, ekskluzivno saznaje Informer! Poslije dugih pregovora sa čelnicima Pinka dogovorila je da ne bude takmičarka već voditeljka “Zadruge 2”.

Novopečena pjevačica, koja je u finalu prve sezone osvojila čak 55 odsto glasova publike, očigledno se precijenila.

– Ona za samo jedan nastup u klubu uzme između 3.000 i 5.000 eura. Ne želi lako da se odrekne toga, niti da nestane sa muzičke scene sada kada je u jeku popularnosti. Nastupa skoro svako veče, a zaradila je toliko love od rijalitija i pjevanja da je već kupila i stan i automobil. Zbog toga je i odvalila ogromnu cifru, za koju vjeruje da bi mogla da joj promijeni život. Bez ustezanja je tražila pola miliona eura, i to da joj isplate unaprijed – otkriva izvor Informera.

Bivšoj supruzi Slobe Radanovića ne bi smetalo da ponovo živi pod istim krovom s pjevačevom ljubavnicom Lunom Đogani, koja je već potpisala ugovor o ulasku.

– Da je dobila toliku lovu, ne bi je interesovalo ko je sve tamo. Sama je rekla: “Kad sam mogla da gledam Lunu kako ima s*ks s mojim mužem na tri metra od mene, onda mogu sve” – priča naš izvor blizak Kiji.

Međutim, producenti nisu htjeli da toliko odriješe kesu, pa su s Kockarevom našli kompromis.

– Zasad su se dogovorili da Kija bude jedna od voditeljki “Zadruge 2”. Ona se odlično snalazi pred kamerama, elokventna je i vjeruju da će biti pun pogodak. Prava poslastica za gledaoce biće kada bude propitivala bivšu Slobinu ljubavnicu Lunu. Ipak, ostavili su mogućnost da Kristina u jednom trenutku uđe nakratko u rijaliti – zaključuje izvor. Tim povodom oglasila se i Kija.

– Ako me vidite u “Zadruzi 2”, znači da sam uzela ogromne pare. Moja cijena je visoka – rekla je Kockareva. 

(Informer)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)