Home / Vijesti / Regija / Britanska stjuardesa pala s kruzera kod Lošinja: “Pjevala je da ostane budna”

Britanska stjuardesa pala s kruzera kod Lošinja: “Pjevala je da ostane budna”

.BRITANKA koja je jučer pala s kruzera Norwegian Star kod Lošinja i 10 sati provela u moru je Kay Longstaff, 46-godišnja stjuardesa, pišu britanski mediji. Kruzer je plovio na liniji Pula – Venecija.

Nadzorne kamere s kruzera otkrile su da je Britanka s broda pala u 23:45, no još uvijek nije jasno kako se to dogodilo. The Sun piše da je Longstaff tu večer prije pada u more pila alkohol.

Bila je pijana?

Srećom za nas i nju, odmah smo je vidjeli jer je dignula ruke i mahala čim nas je ugledala. Pravo je čudo što je preživjela. Na kruzeru su mislili da nije preživjela. Očito je i u dobroj kondiciji. Rekla nam je da se bavi jogom te da je plutajući u moru cijelo vrijeme pjevušila da joj ne bi pala temperatura tijela i da ostane budna”, izjavio je poručnik fregate Lovro Orešković, zapovjednik broda Cavtat koji je spasio Britanku, prenosi Glas Istre.

 

Odmah poslije spašavanja prevezena je u pulsku bolnicu, no ubrzo su je pustili nakon što je utvrđeno da je dobrog zdravstvenoga stanja. Daily Mail, pak, piše da je Longstaff pala s palube broj 7, na kojoj se nalaze kazalište i najmanje pet kafića. Kruzer je trebao stići u Veneciju oko osam sati ujutro, no zbog incidenta je došao tek poslijepodne.

“Pala sam preko palube s broda. Bila sam u vodi deset sati. Sretna sam što sam živa”, rekla je Longstaff kratko za Glas Istre.

Daily Mail dodaje da je Britanka radila kao stjuardesa za poznatu zrakoplovnu kompaniju Virgin Atlantic, no da sad radi samo na privatnim zrakoplovima i živi u španjolskoj regiji Costa del Sol./index.hr/

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)