Home / After Work / Sport / SRBIJANSKI MEDIJI SLAVE POBJEDU HRVATSKE: “Ništa bez Srbina”; “Hrvatska slavi Srbina”; “Ko je Srbin koji je odveo Hrvatsku u četvrtfinale”!?

SRBIJANSKI MEDIJI SLAVE POBJEDU HRVATSKE: “Ništa bez Srbina”; “Hrvatska slavi Srbina”; “Ko je Srbin koji je odveo Hrvatsku u četvrtfinale”!?

“Hrvatska slavi Srbina”, naslov je većine srpskih medija nakon što je Hrvatska na krilima Danijela Subašića izbacila Dansku u osmini finala Svjetskog prvenstva.Naslovna fotografija je sa srbijanskog portala Alo!

Subašić je rođen u Zadru. Majka Danijela Subašića Boja je iz Raštevića, a otac Jovo iz Zagrada. Upravo zbog imena oca, umirovljenog pekara pravoslavne vjeroispovijesti, srpski mediji navode da je Subašić Srbin, iako je on nekoliko puta poručio da je Hrvat i da sve što radi u reprezentaciji radi za hrvatski narod. Zbog povezivanja sa srpstvom je prije desetak godina čak imao i problema s ocem svoje supruge.

“Zaklat ću te ako se udaš za Srbina! Iza golmanskog heroja Hrvatske je potresan sukob s puncem zbog kojeg sad poriče korijene”, naslov je Telegrafa.

Tabloid Kurir piše da danas i punac slavi Subašića, a Alo donosi naslov: “Ništa bez nas! Komšije u šoku, Srbin odveo Hrvatsku u četvrtfinale!”

 

SB/PD.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)