Home / Ličnosti / ŠOK ZA ŠOKOM: Nakon ispadanja Argentine i Portugala dva najbolja igrača današnjice opraštaju se od reprezentacije!?

ŠOK ZA ŠOKOM: Nakon ispadanja Argentine i Portugala dva najbolja igrača današnjice opraštaju se od reprezentacije!?

Argentina i Portugal jučer su se porazima oprostili od Svjetskog prvenstva u Rusiji, ali to nije najgora vijest za navijače.

Ono što se odavno šuškalo, izgleda je bilo istina. Lionel Messi je najvjerojatnije protiv Francuske odigrao posljednju utakmicu u dresu Argentine.

Messi je već nekoliko puta vraćan u reprezentaciju, a posljedni put se to dogodilo u kvalifikacijama za SP u Rusiji, na kojima je Argentina igrala očajno, ali se ipak uspjela plasirati.

Argentinski mediji sad su gotovo sigurni kako je Messi jučer odigrao posljednju utakmicu za Gaučose, a krivac je, naravno, izbornik Sampaoli.

No, mnogi inozemni mediji smatraju kako je sinoćnji nastup protiv Urugvaja bio i posljednji za Ronalda u dresu Portugala.

Nakon meča novinari su ga baš to upitali. Ipak, on u odgovoru nije baš bio potpuno jasan.

“Sada nije trenutak da se priča o tome. Siguran sam da će Portugal u budućnosti biti među najboljim selekcijama. Imamo grupu mladih igrača željnih uspjeha, uvjeren sam da ćemo osvajati trofeje i naciju učiniti posebnom”, rekao je Ronaldo.

 

(SB/Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)