Home / Ličnosti / Stvari su se otrgle kontroli: Razdor u kraljevskoj porodici, sevaju varnice između Kejt i Megan! (FOTO)

Stvari su se otrgle kontroli: Razdor u kraljevskoj porodici, sevaju varnice između Kejt i Megan! (FOTO)

Odnos Kejt Midlton i Megan Markl iz prijateljskog prerasta u takmičarski, a izvori bliski kraljevskoj porodici otkrivaju kako Kejt odbija da pomogne Megan da se prilagodi životu u kraljevskoj porodici.

Close Weekly i Inquisitr pišu kako se Kejt povlači po pitanju pomoći Megan jer oseća kao da Megan želi da je nadmaši. Stvari su, navodno, počele da se menjaju nakon venčanja Megan i princa Harija.

 

– Megan je o ponašanju u kraljevskoj porodici sve naučila od Kejt, ali nakon venčanja Kejt je osetila kako se Megan više ne trudi da se druži sa njom i svu pažnju je usmerila na to da impresionira kraljicu Elizabetu – piše Touche Weekly Magazin.

Kejt smatra kako je uložila puno truda u njihovo prijateljstvo, a ima utisak da nije puno dobila zauzvrat. Mediji pišu kako je Kejt dobra osoba, ali ne želi da je iskorišćavaju. Dodaju kako je Kejt znala da će Megan biti kritikovana nakon što se na balkonu palate na ceremoniji Trooping the Color pojavila u haljini golih ramena, ali odlučila da je ne upozori.

Mogla je da spase Megan od neprijatnosti, ali nije ništa rekla – otkriva izvor.

Tvrde kako Kejt ima utisak da se slika o savršenoj kraljevskoj vojvotkinji na kojoj je radila godinama sada stavlja u drugi plan, a prvi plan je rezervisan samo za Megan koja i ne pazi toliko na pravila. Princ Vilija i princ Hari umorni su od takmičenja svojih supruga i smatraju da se stvar otima kontroli.

Obožavatelji kraljevske porodice prate svaki korak njenih članova i primećuju stvari i sitnice koje niko osim obožavatelja ove porodice ne bi primetio.

 

Približava se krštenje malog princa Luisa: Da li će mu Megan Markl biti kuma?
Kako se veruje, Kejt i Vilijam za kuma planiraju da izaberu neku blisku osobu pritom zanemarujući članove uže porodice

Nakon što su britanski princ Vilijam i Kejt Midlton objavili vest da će krštenje njihovog dvomesečnog sina, princa Luisa biti održano 9. jula, britanske kladionice ne polažu prevelike nade u Megan Markl i njeno imanovanje u kumu malog princa.

Ime Megan Markl kao potencijalne krsne kume dvomesečnom princu Luisu ne kotira najbolje u odnosu na imena bliskih prijatelja i članova osoblja princa Vilijama i Kejt Midlton.

Kako se veruje, Kejt i Vilijam za kuma planiraju da izaberu neku blisku osobu pritom zanemarujući članove uže porodice.

“Kao što je bio slučaj kod imenovanja kumova princu Džordžu i princezi Šarlot, Kejt i Vilijam odabrali su bliske i pouzdane prijatelje i članove osoblja, a ne članove uže porodice. Izgledi sugerišu da će identičan slučaj biti i s malenim princom Luisom”, mišljenja je predstavnica britanskih kladionica Ladbrokes, Džesika Bridž.

Prema navodima lanca britanskih kladionica Ladbrokes, favoriti kladioničara su Vilijamova i Harijeva bivša pomoćnica i dadilja Tigi Petifer pa Vilijamov lični sekretar Migel Hed.

Hed je bio jedan od Vilijamovih najverodostojnijih zaposlenih, što je bilo očigledno u Vilijamovom oproštajnom pismu nakon što je Hed najavio da napušta Kensingtonsku palatu.

Uz navedeno osoblje koje visoko kotira na britanskim kladionicama, pojavljuje se i ime Laure Lopes. Laura je ćerka Kamile, vojvotkinje od Kornvola i majka malenoj deveruši Elizi na nedavno održanom venčanju princa Harija i Megan Markl.

Ime bivše sekretarice Kejt Midlton, Rebeke Pristli takođe se spominje na britanskim kladionicama. Pristli je funkciju lične sekretarice Kejt Midlton obavljala tokom prvih šest godina braka vojvotkinje od Kembridža.

Dejvid Džardin – Peterson, suprug je Emilije koja je kuma princu Džordžu, dok je Hju van Katsem jedan od četvorice braće s kojima su Vilijam i Hari posebno bliski. Hjuov mlađi brat, Vilijam van Katsem, takođe je kum princu Džordžu, a sve su to imena koja se pojavljuju na listi britanskih kladionica.

U trci za imenovanje kumom princa Luisa nalaze se i sestre princeze Dajane, Lejdi Džejn Felovs i Lejdi Sara Mekorkodej, dok se sestra i brat Kejt Midlton, Pipa i Džejms, nalaze na kraju liste.

Kronervijesti/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)