Home / Ličnosti / Neymar objasnio suze: “Ne znate što sam sve prošao”

Neymar objasnio suze: “Ne znate što sam sve prošao”

Brazil je jedva stigao do prve pobjede na Svjetskom prvenstvu u drugoj utakmici skupine protiv Kostarike. Autsajdere je slomio tek u sudačkoj nadoknadi golovima Coutinha i Neymara.

Bio je to tek drugi nastup najskupljeg nogometaša u povijesti u prvih jedanaest nakon višemjesečne pauze zbog teške ozljede. Neymar je silno želio zabiti gol i donijeti pobjedu, ali u 90 minuta nizao je promašaje, raspravljao sa sucem i gubio živce. U 78. minuti očajnički je pokušao iznuditi jedanaesterac, ali sudac ga je uz pomoć VAR-a pročitao i poništio već dosuđen penal.

Nakon što je Coutinho Kostariku probio na početku sudačke nadoknade, Neymar je u posljednjoj minuti ipak uspio stići do pogotka. Iz blizine je zakucao za konačnih 2:0, a onda briznuo u plač. U suzama je slavio pobjedu dok su ga tješili i suigrači i suparnički igrači.

Neymar je nešto kasnije objasnio cijelu situaciju.

“Ne znaju svi što sam sve prošao da bih došao do ovdje. Plakao sam od sreće i želje za pobjedom. U mom životu stvari nikada nisu bile lake, nisu ni sada. San se nastavlja. Ne san, cilj. Čestitke na utakmici, dečki, jebeno ste dobri”, napisao je Neymar nakon utakmice na Twitteru.

 

(Vijesti.ba / Index/Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)