Home / Ličnosti / SUZANA MANČIĆ KONAČNO ZAKAZALA VENČANJE: ‘SIMEONU ĆU REĆI NE, ALI…’

SUZANA MANČIĆ KONAČNO ZAKAZALA VENČANJE: ‘SIMEONU ĆU REĆI NE, ALI…’

Iako je više puta odlagano sklapanje braka između Suzane Mančić i grčkog bankara Simeona Ocomokosa sada je definitivno. On i nekadašnja najlepša loto devojka će se 1. jula u crkvici na prelepom ostrvu Pilion Simeonu Ocomokosu zavetovati na večnu ljubav.

– Već mesec dana trčim po sudovima i opštinama da sakupim sve potrebne dokumente, da ih prevedem i pečatiram kako bih u potpunosti bila spremna za taj dan. U Grčkoj priznaju isključivo venčanje u crkvi, a kod matičara idu samo ako ispucaju bonus od dva ili tri crkena venčanja – objasnila je Suzana Mančić za “Gloriju” i kaže da će se za venčanje primemiti sama:

– Biću mlada koja će sama uviti kosu, staviti papilotne i isfenirati se. Jedino sam u dilemi da li da uzmem veo ili ne. Na prvom venčanju ga nisam imala i i dalje se kajem zbog toga. Možda je sada prilika da ispravim grešku, da ne kažem istorijsku.

Inače, Suzani će kuma biti doktorka Jana Bacialu, a Simeonu dugogodišnji prijatelj.

Suzana Mančić i Simeon Ocokomokos
SUZANA MANČIĆ I SIMEON OCOKOMOKOS • MITAR MITROVIĆ / RAS SRBIJA

– Naravno da će Simeon reći ne, dok ću ja reći da jer na grčkom ne znači da. Nećemo se pridržavati nekih tradicionalnih običaja, ali ću se svakako potruditi da ga nagazim. To ima isto značenje i u njihovoj i u našoj kulturi – kaže Suzana Mančić.

Kada je orkestar u pitanju, on će biti iz Srbije, a prvi ples sa suprugom odigraće uz evergrin “Samo jednom se ljubi”.

Kada je u pitanju venčanica, ona već dve godine “džudži” u ormaru jer je Suzana trebalo da se venča u veneciji.

– Ni ovoga puta nisam htela da pričam ništa da me ne bije maler, kao do sada.

Suzana Mančić
SUZANA MANČIĆ • PRIVATNA ARHIVA

Još ne znaju gde će putovati za medeni mesec jer su želeli da posete Škotsku i prelepe zamkove te zemlje, ali ona kaže da je to preskupo.

– Neću da dam 700 evra za turistiku vizu – poručuje Suzana Mančić koja, inače, ne planira da promeni prezime nakon udaje.

Iako su želeli da potpišu predbračni ugovor, najviše zbog ćerki koje imaju iz prvog braka, na kraju su odustali od toga.

– Žao mi je samo što ovo nisam uradila ranije jer je Simina majka, moja svekrva Stela, koja me je mnogo volela, baš kao i ja nju, umrla sa pitanjem kada ćete se vas dvoje venčati – rekla je Suzana Mančić za “Gloriju”.

Pulsonline/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)