Home / Ličnosti / STARLETE -NOVO ORUŽJE MAFIJE: Seks u službi kriminala! Evo šta sve za PODZEMLJE rade poznate dame!

STARLETE -NOVO ORUŽJE MAFIJE: Seks u službi kriminala! Evo šta sve za PODZEMLJE rade poznate dame!

Policijski podaci su ukazali na to da poznate dame rade mnoge stvari za mafiju, i to: prenose informacije, tipuju žrtve, ili ih ucjenjuju, služe kao mamac, pružaju alibi, iznajmljuju štek-stanove, švercuju oružje i drogu…

Poznate srpske i crnogorske starlete poslednjih nedelja i mjeseci našle su se na spisku osoba koje su prijetnja po bezbjednost, što su ukazali operativni podaci bezbjednosnih struktura, dok su pojedine od njih i hapšene.

Policijski podaci su ukazali na to da poznate dame rade mnoge stvari za mafiju, i to: prenose informacije, tipuju žrtve, ili ih ucjenjuju, služe kao mamac, pružaju alibi, iznajmljuju štek-stanove, švercuju oružje i drogu…

Soraja Vučelić, kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju kao bezbjednosno interesantnoj osobi, koja održava kontakte sa ljudima iz kriminalnog miljea, kako prenose crnogorski mediji, smjestila se u privatnom hotelu u Budvi.

Baranka, koja inače živi u Beogradu, navodno je tražila od advokata da pokuša da riješi situaciju u kojoj se našla.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije nedavno je proširilo spisak osoba za koje se procjenjuje da bi mogle da budu rizične po bezbjednost države, i na njemu se našlo i ime starlete iz Bara.

– Spisak je napravljen na osnovu Zakona o strancima, na njemu nisu samo osobe koje imaju krivični dosije već i one koje ostvaruju sumnjive kontakte.

Osobe sa spiska se o tome ne obaveštavaju, već im se to saopštava tek kada na graničnom prelazu pokušaju da uđu u državu – objašnjava sagovornik Kurira.

S druge strane, prema saznanjima Kurira, navodno je i crnogorska policija stavila na istu mjeru srpsku starletu Tamaru Đurić, za koju operativni podaci ukazuju da je u ljubavnoj vezi sa jednim od odbjeglih vođa “škaljarskog klana”.

Starleta je tim povodom izjavila da, ako je tako, neće ni pokušavati da uđe u susjednu državu ovog ljeta.

Nisam u vezi sa kriminalcem, ali ako je tako i ako je istina da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru, mogu slobodno da se opuste. Evo, neću ići da remetim njihov bezbjednosni sistem koji, kako videsmo, jako dobro funkcioniše, samo ja narušavam tu ravnotežu i blagostanje Crne Gore – rekla je Tamara Đurić.

 

(Kurir.rs/SlobodnaBosna/Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)