Home / Ličnosti / Nikolina Ristović objavila fotku lica u krupnom planu pa je napali: “Ženo što napravi od sebe?”

Nikolina Ristović objavila fotku lica u krupnom planu pa je napali: “Ženo što napravi od sebe?”

NIKOLINA RISTOVIĆ PIŠEK je na Instagramu objavila selfie, a od pratitelja je dobila reakciju kakvoj se vjerojatno nije nadala.

Naime, mnogi su Nikolini predbacili da im se ne sviđa njen nos te da je pretjerala s operacijama.

“Isuse ne kužim čemu te operacije, nos užas”, “Jako loše odrađen nos”, “Bože me sačuvaj, što uradi od onako lijepe žene”, “Pa ženo što napravi od sebe”, “Baš kao Michael Jackson, samo da joj još počnu otpadati dijelovi lica”, nisu je štedjeli u komentarima.


“Zanimljivo… Kad nakon par godina korištenja Instagrama ljudi primijete da imaš nos. Isti onaj u koji su gledali tih nekoliko godina. Meni je dobar, a to se računa”, odgovorila im je Nikolina bez pardona.

Ipak, našlo se i onih koji su stali na njenu stranu pa se ispod fotke razvila prilično živahna rasprava.

“Pa i što sad ako je operirala nos? Njezin je. Najvažnije je da se njoj sviđa. Što drugi misle manje važno”, “Ajme ovih dežurnih dušebrižnika… Otprati što ti se ne sviđa i doviđenja. Kako vam se da… Njen profil, njene slike, njen život. Meni je žena predivna jer ju između ostalog još nisam vidjela da nekoga ovako vrijeđa”, “Neki ovdje bolje svog nosa da se hvataju”, “Meni je ova žena oduvijek bila predivna i emisije koje je ona vodila pratila sam uvijek zbog dotične. Žena prije svega zrači osobnošću, elegancijom, otmjenošću, a njezin najveći adut je njezin intelekt koji dominira”, “Žena k'o zmaj, nije lijepo biti ljubomoran, brže se stari, žene moje”, branili su neki Nikolinu.

Index.hr/Poslovnidnevnik

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)