Home / After Work / Zbogom, celulit, strije i jastučići: Jednim videom razotkrila sve laži s Instagrama

Zbogom, celulit, strije i jastučići: Jednim videom razotkrila sve laži s Instagrama

DIZAJNERICA bikinija jednim je videom otkrila razliku između realnosti i laži na Instagramu. Australska dizajnerica bikinija Karina Irby nikad se nije sramila svog tijela koje redovito pokazuje na društvenim mrežama, a ovaj put odlučila je fanovima objasniti koja je razlika između fotki na Instagramu i stvarnog života.

Karina je objavila fotku na kojoj pozira na plaži, a pokraj nje je pokazala kako izgleda uređivanje fotografije i kakav je rezultat.

Alatima si je u Photoshopu zagladila kožu, povećala stražnjicu i grudi te smanjila struk. Također je i rastegnula čelo da bi joj lice izgledalo duže, ali i konturirala obraze da bi im dala sjaj.

SECRETS OUT🤭 Introducing to you the classic “Insta Girl Edit”, where the skin gets smoother, the ass gets better, the boobs get bigger, the waist gets smaller and online confidence goes through the roof. But what happens offline? When did we lose our little girl confidence? When we were young we didn’t care how we look, and we surely didn’t compare ourselves to the girl next to us. Whether it be Social Media, magazines, movies or Hollywood… something changes and we start endlessly comparing ourselves to others and strive to potentially be something we aren’t. I’ve been there. And I’m confident a lot of us reading this have, or are still painting a different picture of themselves. The sooner we decide to accept ourselves for who we are and care less about other people’s criticism, the happier we are going to be. I know from first hand experience I am! 🦄

A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby) on

”Tajna je otkrivena. Ali recite mi što se događa offline? Kad je nestalo ono samopouzdanje koje smo imali kao djeca, kad nas nije bilo briga kako izgledamo i kad se nismo uspoređivali s djevojkom pored nas? Ne znam jesu li krive društvene mreže, novine ili Hollywood, ali nešto se promijenilo i počeli smo se uspoređivati s drugima i postajati nešto što nismo”, napisala je iskreno mlada dizajnerica savjetujući svojim fanovima da rade na sebi i prihvate sebi onakve kakvi jesu.

Njena objava pregledana je skoro 300 tisuća puta, a lavina komentara koja ju je zatrpala prepuna je pohvala.

Karina je nedavno također objavila dvije fotke, jednu uređenu i jednu neuređenu, tvrdeći da ne želi stvarati lažnu sliku o sebi.
Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)